Istaknuto
12.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Novih pet glazbenih uradaka iz domaćih radionica bore se za naklonost slušatelja,a tu je i pet stranih preporuka za slušanje.

07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

Glazba

Abyssal Booking dovodi Spectral Voice u Attack

01.09.2018. Luka Sinkovićfoto: facebook.com/Necroticdoom/
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U organizaciji Abyssal Bookinga u AKC Attack 27. rujna dolaze Spectral Voice, odlični death/doom metalci iz Denvera. Na turneji imena “The Putrefying Road of the Fifteen Corridors”, koju u prvom dijelu sviraju s bendom Demilich, u Zagreb dolaze predstaviti prošlogodišnji “Eroded Corridors of Unbeing” koji je od kritike dobio samo riječi pohvale. Debi album objavljen je za Dark Descent Records, a nedavno su objavili i split album s bendom Vastum.

Prije njih će nastupiti slovenski death metal bend Morbid Creation. Već su u Kopru prošle godine dijelili pozornicu sa Spectral Voice i Blood Incantation, a bili su predgrupa i odličnim Dead Congregation.

Upad na događaj je 50 kuna.

(Visited 138 times, 1 visits today)

Komentari