Istaknuto
11.12.2019.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta U mjesecu blagdana i izbora, ovih sedam singlova i ove srijede traži vašu pažnju i vaš glas za onaj/one koji najviše zapnu za uho.

10.12.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kao lijeni i neuredni korisnik Interneta, nimalo ažuran u pružanju potpore onima koji stvaraju njegov sadržaj, nisam puno očekivala od ovog popisa. No on ipak govori nešto o meni.

Glazba

Abyssal Booking dovodi Spectral Voice u Attack

01.09.2018. Luka Sinkovićfoto: facebook.com/Necroticdoom/
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U organizaciji Abyssal Bookinga u AKC Attack 27. rujna dolaze Spectral Voice, odlični death/doom metalci iz Denvera. Na turneji imena “The Putrefying Road of the Fifteen Corridors”, koju u prvom dijelu sviraju s bendom Demilich, u Zagreb dolaze predstaviti prošlogodišnji “Eroded Corridors of Unbeing” koji je od kritike dobio samo riječi pohvale. Debi album objavljen je za Dark Descent Records, a nedavno su objavili i split album s bendom Vastum.

Prije njih će nastupiti slovenski death metal bend Morbid Creation. Već su u Kopru prošle godine dijelili pozornicu sa Spectral Voice i Blood Incantation, a bili su predgrupa i odličnim Dead Congregation.

Upad na događaj je 50 kuna.

(Visited 107 times, 1 visits today)

Komentari