Glazba

Izvještaj – Jeff Mils: The Wizard oduševio zagrebačke rejvere

Foto: facebook
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook
Foto: facebook

Uskrs je vjernicima i onima malo manje pobožnima vrijeme za jaja, šunku ili misu, no pravi partijaneri su Uskrs dočekali na malo drugačiji način. Američki dj Jeff Mills, sinoć je svojim tehno hitovima zapalio zagrebačku publiku i još jednom opravdao nadimak The Wizard. Neumorni Mills je mnogobrojnu publiku zagrijavao do ranih jutarnjih sati, a oni najizdržljiviji su skupa s njim dočeli i 8 ujutro, kada je nastup i službeno završio.

Wizard je za dj pult došao oko 2 sata ujutro, a prije njega su publiku željnu dobre zabave i glazbe zagrijavali  hrvatski dj-i Petar Dundov, Ivan Komlinović, Zero i Pete Dux. Atmosfera je u paviljonu 10 bila i više nego uzavrela te je Mills još jednom pokazao kako priređuje, u pravom smislu riječi, nezaboravne partije.

Glazbeni izričaj detroidskog  čarobnjaka sinoć je bio žestok a publika neumorna.  Prednjačili su elektronski i zvukovi intenzivnog basa, skupa s neobičnim izvrtanjima glazbene palete tehno glazbe. U kombinaciji s iznimnim light showom, Millsove su pjesme doista sve prisutne uvukle u taj poseban pretinac partijanerske glazbe.  U usporedbi s ostalim izvođačima ovog žanra, teško je ne izdvojiti Millsa koji svoj  izniman talent širi već godinama, a neumorni  i brojni rejveri su mu potvrda fenomenalnosti. Osim već poznatih pjesama, Mills je publici kroz gotovo 6 sati miksanja pružio još jedan set za pamćenje, pun specifičnih zvukova,  uvijanja, prijelaza i gromovitog basa istinske ‘tehnjave’.

Svima onima koji nisu bili te sreće da budu tamo može samo biti žao jer je Jeff Mills svojim impresivnim miksanjem ovogodišnji Uskrs obilježio kao apsolutno partijanerski.

Be social

Komentari