Istaknuto
14.08.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta I ovog tjedna u rubrici Nova glazba donosimo domaće glazbene novitete za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

05.08.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute FILMSKI VREMEPLOV: Vrijeme je da upoznate francuski novi val (nouvelle vague) i saznate zašto i kako je oduševio filmofile i ljubitelje francuske kulture.

Glazba

Nova glazba: Kandžija i Gole žene, Turisti, BluVinil i drugi

29.05.2019. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Pobjedu kao singl prošlog tjedna odnijela je pjesma Kulenove seke  Osječana Vanje i Nešvil Funka.

Domaće snage ovog tjedna odmjerit će Kandžija i Gole žene, 100 Baltazara feat. Alejuandro Buendija, Klinika Denisa Kataneca, Turisti, Marshmallow Notebooks, Cura i Dečko, BluVinil, Carski Knez i Jimi & The Garage Band.

Strane preporuke za slušanje ovog tjedna su The Flaming Lips, Kaiser Chiefs, Billie Eilish, Ed Sheeran feat. Chance The Rapper & PnB Rock i The Lumineers.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća glazba

Strana glazba – preporuka za slušanje

The Flaming Lips – Giant Baby

The Flaming Lips predstavljaju novi lyric video za singl Giant Baby s albuma “The Kings Mouth” koji će u srpnju biti dostupan.

Kaiser Chiefs – Record Collection

Kaiser Chiefs najavljuju svoj sedmi studijski album “Duck” pjesmom Record Collection. Album stiže 26. sprnja.

Billie Eilish – Xanny

Billie Eilish objavila je novi spot za pjesmu Xanny koja se nalazi na njenom aktualnom albumu “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”.

Ed Sheeran feat. Chance The Rapper & PnB Rock – Cross Me

Cross Me je novi singl s nadolazećeg albuma “No.6 Collaboration Projects” koji će izaći 12. srpnja. Edu Sheeranu pridružili su se Chance The Rapper i PnB Rock.

The Lumineers – Life In The City (Part 2 of 10)

The Lumineers najavljuju novi album “III” za rujan ove godine singlovima koje objavljuju dan za danom, drugi od njih je Life In The City.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Vlatka Semenčić Petrih.

(Visited 2.925 times, 1 visits today)

Komentari