Istaknuto
27.01.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Toliko je važno da zna da smo tu, da je čujemo i vidimo, da smo na njenoj strani, da uporno ponavljamo da žrtva nikada nije kriva i da ne postoji pravo vrijeme niti vremenski rok u kojem je trebalo prijaviti nasilje. Jedino pravo vrijeme je ono kada je žrtva spremna.

Glazba

Nova glazba: Valentino Bošković, Miki Solus, Tomislav Goluban i drugi

04.09.2019. Glazbena redakcija
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pobjednik prošlog tjedna je slovenski duo zalagasper s pjesmom come to me.

Domaće snage ovog tjedna odmjerit će Valentino Bošković, Jella & Jelenini, Zmajar, Tomislav Goluban, Nina Herr i Miki Solus.

U preporuci za stranu glazbu poslušajte Mark Lanegan Band, Modern Nature, Ross From Friends, Bombay Bicycle Club i Neil Young & Crazy Horse.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća glazba

Strana glazba – preporuka za slušanje

Mark Lanegan Band – Night Flight to Kabul

Pjesma Night Flight to Kabul skinuta je s nadolazećeg izdanja Marka Lanegana. Album Somebody’s Knocking” izlazi 18. listopada, a uživo ga možemo čuti 26. studenog kada Lanegan stiže u zagrebačku Tvornicu kulture.

Modern Nature – Nature

Iza benda Modern Nature stoji engleski glazbenik Jack Cooper. Prvijenac “How To Live” objavljen je prije tjedan dana, a zatim je predstavljen i spot za pjesmu Nature s istog izdanja.

Ross From Friends – Epiphany

Na ovaj video kliknula sam zbog imena, a ostala zbog pjesme. Ross from Friends je pseudonim britanskog producenta i DJ-a Felixa Weatheralla. Iza sebe ima jedan album “Family Portrait” iz 2018. te nekoliko EP-a, od kojeg je zadnji Epiphany”.

Bombay Bicycle Club – Eat, Sleep, Wake (Nothing But You)

Eat, Sleep, Wake (Nothing But You) prvi je singl nakon pet godina studijske pauze britanske grupe Bombay Bicycle Club. Pjesma najavljuje album Everything Else Has Gone Wrong” koji možemo očekivati 17. siječnja iduće godine.

Neil Young & Crazy Horse – Milky Way

I Neil Young sa svojim bendom Crazy Horse najavljuje novi album Colorado” koji stiže 25. listopada. Pjesma Milky Way već je izvedena u par navrata uživo, a sada je dostupna i službena studijska verzija.

Novu glazbu ovaj je tjedan birala Monika Bračević.

(Visited 1.144 times, 1 visits today)

Komentari