Glazba

Nova glazba: AC/DC, Jessie Ware i TV On The Radio objavili nove pjesme

Vrijeme čitanja: 2 minute
rock or bust
Foto: https://www.facebook.com/acdc

Veterani australskog hard rocka AC/DC početkom će prosinca objaviti novi album “Rock or Bust“. Iako se gitarist Malcolm Young od travnja bori sa zdravstvenim problemima, na gitari ga je uspješno zamijenio njegov nećak Stevie Young. Za sedamnaesti studijski album pripremili su i poseban 3D cover koji stvara iluziju eksplozije njihovog prepoznatljivog loga, a izdali su i popis pjesama koje će se naći na albumu. Ipak, najbolja najava albuma je singl Play Ball, koji je dostupan za preslušavanje na YouTubu.

Popis pjesama:
Rock or Bust
Play Ball
Rock The Blues Away
Miss Adventure
Dogs of War
Got Some Rock & Roll Thunder
Hard Times
Baptism By Fire
Rock the House
Sweet Candy
Emission Control

Engleska pjevačica Jessie Ware objavila je novu pjesmu s nadolazećeg drugog albuma „Tough Love“. Pieces je peta pjesma na albumu koji će službeno biti objavljen 13. listopada, a na njemu je surađivala s raznim glazbenicima i producentima kao što su Kid Harpoon, Miguel , Benny Blanco, James Ford, BenZel i Nineteen85. Na „Tough Love“ će se naći i suradnja s Ed Sheeranom naziva Say You Love Me koju je Jessie objavila u kolovozu.

Popis pjesama:
Tough Love
You & I (Forever)
Cruel
Say You Love Me
Sweetest Song
Kind of…Sometimes…Maybe
Want Your Feeling
Pieces
Keep on Lying
Champagne Kisses
Desire

Tv on the Radio, indie rock bend iz Brooklyna, sprema novi album „Seeds“ koji bi trebao biti izdan tijekom ove jeseni. Prošli tjedan su objavili spot za pjesmu Happy Idiot u kojem glume Karen Gillan i Paul ‘Pee – Wee Herman’ Reubens, a jučer je na YouTubu osvanula i nova pjesma Careful you. „Seeds“ je peti album ovog benda, a ujedno i prvi album nakon što je basist Gerard Smith preminuo od posljedica raka pluća.

Be social

Komentari