Istaknuto

Proslava rođendana pivovare Medvedgrad: Hladno pivo, vruća atmosfera

Foto: Igor Maračić / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 2 minute

Na rođendanskoj proslavi Pivovare Medvedgrad u Gajnicama točilo se Hladno pivo, sviralo je Hladno pivo i iako je bilo jebeno hladno – nitko nije ostao hladan.

25. godišnjica Medvegradovaca kulminirala je velikom feštom na kojoj su predstavljene tri nove pive i službeno je udaren hmeljovski pečat na suradnju s Hladnim pivom. Istoimeno pivo je vrlo lagani i pitki lager s 4,1% alkohola te će zasigurno zadovoljiti širu publiku i one koji vole popiti jedno-dva više, a svidjet će se i okorjelim pivopijama. Pravi punk-rock lager, kako je prozvan.

Osim njega mogla se probati 25-ica, vrlo zahmeljena IPA s ni manje ni više nego simboličnih 25 vrsta hmelja i nešto većim postotkom alkohola – za istančanija nepca i one koji u pivi traže nešto više, to je bilo to. Treće novo pivo bila je laganija session IPA, za one koji žele nešto malo uzbudljivije, a opet ne prejako.

Foto: Igor Maračić / Ziher.hr

Također su ‘na pipi’ bila sva ostala Medvedgrad piva, ali i neka gostujuća – među njima tu su bile pivovare Pulfer, Beckers, Mlinarica, Primarius i Razum. Uz svo to pivo moglo se dobro pojesti, a kako bi se sve to lakše provarilo, otvorena su bila vrata samog pogona kojim se moglo prošetati samostalno ili na vođenim turama.

Glazbeni program je također zadovoljio, od energičnih Cinkuša koji su unijeli dašak etna, preko obrada Blagdan benda i DJ-a koji je animirao
publiku u pauzama, do Hladnog piva koje je očekivano, na domaćem terenu, pomelo goste.

Uber kod za popust, Flixbus autobusi, hrpa WC-a, kratko čekanje u redovima, prihvatljive cijene te bogat program i ponuda upotpunili su ovu zabavu s organizacijskog aspekta – konačna ocjena 5+.

Be social
Što misliš o ovome koncertu?
Podijeli svoje mišljenje putem ZiherMetra!
Vaš glas je zabilježen. Hvala vam na glasanju!

Komentari