Film

Tko je od glumaca izdao Tarantina?

The Hateful Eight/ www.facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
The Hateful Eight/ www.facebook.com
The Hateful Eight/ www.facebook.com

Prešutna je činjenica u Hollywoodu da su za prijevremeni izlazak nekog rada u javnost često krivi glumci, odnosno njihovi agenti. Žrtva najnovije svojevrsne krađe intelektualnog vlasništva je redatelj Quentin Tarantino.

Naime, Tarantina su jučer počeli nazivati agenti predstavljajući mu glumce koji su idealni za njegov scenarij. U ovom slučaju, na njegov šok i nevjericu: jer osim redatelja, scenarij western ” The Hateful Eight ”, u svojim rukama držala je još samo mala grupa ljudi. Reggie Hudlin, jedan od producenata ”Djanga” je scenarij pročitao svom agentu, što Tarantina vrijeđa, ali ne smatra ključnim, jer ovaj nije dobio svoju kopiju. Na optuženičkoj klupi još su  glumci Michael Madsen, Bruce Dern, Tim Roth.

Za posljednjeg Tarantino je siguran da ga nije izdao, već sumnja na CAA koja zastupa Derna. Njihova replika na optužbu bila je kontranapad, optužujući redatelja da je scenarij u javnost pustio sam. ” Meni se sviđa činjenica da se nakon nekog vremena scenariji objave na blogovima… Sviđa mi se činjenica da se ljudima sviđa moj rad i da su spremni poduzeti neviđene mjere da ga pronađu i pročitaju. Ali dao sam ga šest je***ih ljudi! Počinjem tražiti izdavača.” , na sebi svojstven način odgovorio je Tarantino, vjerujući da bez određene doze povjerenja na početku projekta za isti nema nade.

I dok se intriga ne riješi, ili barem dok Tarantina prođe ljutnja, jedino mjesto gdje ćemo moći vidjeti ”The Hateful Eight” bit će police u knjižarama, nakon što se redatelj odluči za izdavača.

Be social

Komentari