Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Video: Walter White prošetao svemirom

18.07.2014. Laura Sinovčić
foto: Tvtag/ YouTube

foto: Tvtag/ YouTube

Skupina zaposlenika manjeg portala i aplikacije Tvtag okupila se prošli tjedan radi zaista zanimljivog događaja. Naime, nakon što je tvrtka organizirala glasovanje za svojeg “prvog svemirskog ambasadora”, poznati televizijski lik Walter White iz jedne od najboljih serija današnjice Breaking Bad osvojio je ovu počasnu titulu.
Namontirali su “bobblehead”, točnije figuricu sa klimavom glavom (koje često vidimo zalijepljene u autima u holivudskim filmovima) na balon napunjen helijem, i sve snimili ugrađenom kamerom.
Prema deskripciji sa YouTubea, klimavi Walter White u svemiru je proveo šest sati, dosegao visinu od gotovo 26 kilometara, prešao put od preko 400 kilometara i preživio na -50 Celzijevih stupnjeva.
Ovo putovanje nas neodoljivo podsjeća i na otpornost Waltera Whitea kroz 6 sezona legendarne serije, a ekipa Tvtaga je srećom sve dokumentirala. U videu možete pogledati cijeli proces, a ostaje nam i obećanje kako Walter White nikako nije zadnji “bobblehead” ambasador koji će otići na diplomatsku misiju u svemir! Možda će netko od sljedećih likova biti drugoplasirani i trećeplasirani u glasovanju – Daryl Dixon iz The Walking Dead ili Daenerys Targaryen iz Game of Tronesa.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari