Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Led Zeppelin se više neće okupljati

04.10.2014. Tin Đudajek
Foto: facebook.com/ledzeppelin

Foto: facebook.com/ledzeppelin

Led Zeppelin se više neće okupljati – najavio je ovaj utorak gitarist legendarnog benda Jimmy Page. Page je rekao kako su se i basist John Paul Jones i pjevač Robert Plant posvetili drugim projektima te da ponovo okupljanje i turneju Led Zeppelina ne vidi uopće ili barem ne u skoroj budućnosti. Po svemu sudeći, utorak je bio veliki dan za slavnog gitarista jer ne samo da je najavio konačni razlaz Zeppelina, već je rekao i kako više ne planira reizdavati albume, nego da već sljedeće godine želi okupiti bend s kojim će raditi i autorske pjesme. Izgleda da se nekih navika teško riješiti pa je tako Page najavio i reizdanje svoje autobiografije za koju želi da se objavi posthumno jer, kako kaže, tako ga nitko ne može tužiti niti se mora baviti promocijom.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari