Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Glazba

Led Zeppelin se više neće okupljati

04.10.2014. Tin Đudajek
Foto: facebook.com/ledzeppelin

Foto: facebook.com/ledzeppelin

Led Zeppelin se više neće okupljati – najavio je ovaj utorak gitarist legendarnog benda Jimmy Page. Page je rekao kako su se i basist John Paul Jones i pjevač Robert Plant posvetili drugim projektima te da ponovo okupljanje i turneju Led Zeppelina ne vidi uopće ili barem ne u skoroj budućnosti. Po svemu sudeći, utorak je bio veliki dan za slavnog gitarista jer ne samo da je najavio konačni razlaz Zeppelina, već je rekao i kako više ne planira reizdavati albume, nego da već sljedeće godine želi okupiti bend s kojim će raditi i autorske pjesme. Izgleda da se nekih navika teško riješiti pa je tako Page najavio i reizdanje svoje autobiografije za koju želi da se objavi posthumno jer, kako kaže, tako ga nitko ne može tužiti niti se mora baviti promocijom.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari