Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Led Zeppelin se više neće okupljati

04.10.2014. Tin Đudajek
Foto: facebook.com/ledzeppelin

Foto: facebook.com/ledzeppelin

Led Zeppelin se više neće okupljati – najavio je ovaj utorak gitarist legendarnog benda Jimmy Page. Page je rekao kako su se i basist John Paul Jones i pjevač Robert Plant posvetili drugim projektima te da ponovo okupljanje i turneju Led Zeppelina ne vidi uopće ili barem ne u skoroj budućnosti. Po svemu sudeći, utorak je bio veliki dan za slavnog gitarista jer ne samo da je najavio konačni razlaz Zeppelina, već je rekao i kako više ne planira reizdavati albume, nego da već sljedeće godine želi okupiti bend s kojim će raditi i autorske pjesme. Izgleda da se nekih navika teško riješiti pa je tako Page najavio i reizdanje svoje autobiografije za koju želi da se objavi posthumno jer, kako kaže, tako ga nitko ne može tužiti niti se mora baviti promocijom.

Komentari