Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Led Zeppelin se više neće okupljati

04.10.2014. Tin Đudajek
Foto: facebook.com/ledzeppelin

Foto: facebook.com/ledzeppelin

Led Zeppelin se više neće okupljati – najavio je ovaj utorak gitarist legendarnog benda Jimmy Page. Page je rekao kako su se i basist John Paul Jones i pjevač Robert Plant posvetili drugim projektima te da ponovo okupljanje i turneju Led Zeppelina ne vidi uopće ili barem ne u skoroj budućnosti. Po svemu sudeći, utorak je bio veliki dan za slavnog gitarista jer ne samo da je najavio konačni razlaz Zeppelina, već je rekao i kako više ne planira reizdavati albume, nego da već sljedeće godine želi okupiti bend s kojim će raditi i autorske pjesme. Izgleda da se nekih navika teško riješiti pa je tako Page najavio i reizdanje svoje autobiografije za koju želi da se objavi posthumno jer, kako kaže, tako ga nitko ne može tužiti niti se mora baviti promocijom.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari