Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Glazba

Led Zeppelin se više neće okupljati

04.10.2014. Tin Đudajek
Foto: facebook.com/ledzeppelin

Foto: facebook.com/ledzeppelin

Led Zeppelin se više neće okupljati – najavio je ovaj utorak gitarist legendarnog benda Jimmy Page. Page je rekao kako su se i basist John Paul Jones i pjevač Robert Plant posvetili drugim projektima te da ponovo okupljanje i turneju Led Zeppelina ne vidi uopće ili barem ne u skoroj budućnosti. Po svemu sudeći, utorak je bio veliki dan za slavnog gitarista jer ne samo da je najavio konačni razlaz Zeppelina, već je rekao i kako više ne planira reizdavati albume, nego da već sljedeće godine želi okupiti bend s kojim će raditi i autorske pjesme. Izgleda da se nekih navika teško riješiti pa je tako Page najavio i reizdanje svoje autobiografije za koju želi da se objavi posthumno jer, kako kaže, tako ga nitko ne može tužiti niti se mora baviti promocijom.

Komentari