Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Vizart

Dar na dan – MSU slavi rođendan!

04.12.2014. Jelena KovačevVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook/ Dan na dar- MSU rođendan!

Foto: Facebook/ Dan na dar- MSU rođendan!

MSU slavi petu godinu useljenja u novu zgradu i 60. obljetnicu osnutka. Na svoj dvostruki rođendan poklanja Dan na dar 6. prosinca u prostorima svog muzeja. Program traje od 11 do 23 sata. Ulaz na sve programe je slobodan.

Bit će organizirana besplatna stručna vodstva za “Zbirke u pokretu”, izložbu Julija Knifera i Toše Dabca.U predvorju u 11 sati, izvodit će se predstava za djecu, “Rođenje” Dražena Šivaka. Od 11 do 20 30 h bit će održana već tradicionalna bienalna manifestacija MUVI– prikazivanje niza filmova o manifestacijama, stalnim postavima, etnografskim istraživanjima, filmova o kolekcionarima i filmovima za djecu. Od 11 do 12 na južnom platou kuhače će zaposliti Vlasta Delimar i Snježana Pintarić. U predvorju ispred Čitaonice pripremljena je snimka performansa Josipe Lisac i Vlaste Delimar.

Od 12 do 14,30 održat će se Školica, kreativna radionica na kojoj će se izrađivati ukrasi, čestitke i voditi igrokazi. U Baunet cafeu bit će promocija knjige Borisa Ljubičića “Samo plakati”, a u 14 sati predstavljanje knjige Aide Abadžić Hodžić “Selman Selmanagić i Bauhaus”. Na restauratorskoj radionici u 12 sati bit će predstavljena zbirka Benka Horvata i radovi koji su restaurirani. U 18 sati započet će misteriozni događaj iznenađenja! U 20 sati u predvorju DJ Robert Mareković povest će sve posjetitelje na plesnjak u stilu 1950-ih. Za iscrpnije informacije pogledajte MSU-ovu stranicu.

(Visited 76 times, 1 visits today)

Komentari