Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Vizart

Dar na dan – MSU slavi rođendan!

04.12.2014. Jelena Kovačev
Foto: Facebook/ Dan na dar- MSU rođendan!

Foto: Facebook/ Dan na dar- MSU rođendan!

MSU slavi petu godinu useljenja u novu zgradu i 60. obljetnicu osnutka. Na svoj dvostruki rođendan poklanja Dan na dar 6. prosinca u prostorima svog muzeja. Program traje od 11 do 23 sata. Ulaz na sve programe je slobodan.

Bit će organizirana besplatna stručna vodstva za “Zbirke u pokretu”, izložbu Julija Knifera i Toše Dabca.U predvorju u 11 sati, izvodit će se predstava za djecu, “Rođenje” Dražena Šivaka. Od 11 do 20 30 h bit će održana već tradicionalna bienalna manifestacija MUVI– prikazivanje niza filmova o manifestacijama, stalnim postavima, etnografskim istraživanjima, filmova o kolekcionarima i filmovima za djecu. Od 11 do 12 na južnom platou kuhače će zaposliti Vlasta Delimar i Snježana Pintarić. U predvorju ispred Čitaonice pripremljena je snimka performansa Josipe Lisac i Vlaste Delimar.

Od 12 do 14,30 održat će se Školica, kreativna radionica na kojoj će se izrađivati ukrasi, čestitke i voditi igrokazi. U Baunet cafeu bit će promocija knjige Borisa Ljubičića “Samo plakati”, a u 14 sati predstavljanje knjige Aide Abadžić Hodžić “Selman Selmanagić i Bauhaus”. Na restauratorskoj radionici u 12 sati bit će predstavljena zbirka Benka Horvata i radovi koji su restaurirani. U 18 sati započet će misteriozni događaj iznenađenja! U 20 sati u predvorju DJ Robert Mareković povest će sve posjetitelje na plesnjak u stilu 1950-ih. Za iscrpnije informacije pogledajte MSU-ovu stranicu.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Komentari