Istaknuto
11.05.2018.

Cinkuši su jedno od najorginalnijih, najunikatnijih i najkreativnijih hrvatskih glazbenih imena. Iza njih su četiri studijska i jedan live album, a 20 godina karijere proslavit će velikim koncertom 11. svibnja u Tvornici kulture.

08.05.2018.

Sven Popović razgovarao je s Lucijom Butković povodom objavljivanja svoje druge knjige i prvog romana "Uvjerljivo drugi" (Fraktura, 2018.). U intervjuu su dotaknute njegove glavne preokupacije – generacijske i individualne egzistencijalne strepnje, književnost, glazba i snoviti gradski pejzaž.

Film

Doctor Who: Peter Capaldi novi je Doctor!

04.08.2013. Paula Bračko
Foto: radiotimes.com

Foto: radiotimes.com

Najdugovječnija znanstveno – fantastična serija na svijetu, Doctor Who, dobila je i dvanaestog po redu glumca koji će utjeloviti legendarnu glavnu ulogu – Peter Capaldi. Riječ je o pedesetpetogodišnjem škotskom glumcu s velikim iskustvom u filmskoj industriji. Britanskoj publici poznat je po brojnim ulogama u filmovima i serijama, a zanimljivo je da se Capaldi već pojavio u seriji Doctor Who, ali u posve drugoj ulozi: naime, glumio je Rimljanina  Caeciliusa u epizodi The Fires of Pompeii u vrijeme kad je glavnu ulogu tumačio David Tennant. Sada, Capaldi preuzima ulogu od mlađahnog Matta Smitha što će itekako biti velika razlika budući da je Smith najmlađi glumac ikad koji je utjelovio slavnog Doctora. Regeneracija iz jedanaestog u dvanaestog Doctora odigrat će se u specijalnoj epizodi koja će se emitirati na Božić ove godine.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Komentari