Istaknuto
13.11.2018.

Kako bi vam još malo olakšali (i odluku i novčanike!) probrali smo naslove koje biste svakako trebali potražiti na ovogodišnjem Interliberu.

12.11.2018.

Stan Lee, 95-godišnji otac, majka i kum plejade upečatljivih i legendarnih superjunaka Svemira zvanog Marvel, preminuo je jutros nakon što je hitno prevezen u bolnicu.

Film

Doctor Who: Peter Capaldi novi je Doctor!

04.08.2013. Paula Bračko
Foto: radiotimes.com

Foto: radiotimes.com

Najdugovječnija znanstveno – fantastična serija na svijetu, Doctor Who, dobila je i dvanaestog po redu glumca koji će utjeloviti legendarnu glavnu ulogu – Peter Capaldi. Riječ je o pedesetpetogodišnjem škotskom glumcu s velikim iskustvom u filmskoj industriji. Britanskoj publici poznat je po brojnim ulogama u filmovima i serijama, a zanimljivo je da se Capaldi već pojavio u seriji Doctor Who, ali u posve drugoj ulozi: naime, glumio je Rimljanina  Caeciliusa u epizodi The Fires of Pompeii u vrijeme kad je glavnu ulogu tumačio David Tennant. Sada, Capaldi preuzima ulogu od mlađahnog Matta Smitha što će itekako biti velika razlika budući da je Smith najmlađi glumac ikad koji je utjelovio slavnog Doctora. Regeneracija iz jedanaestog u dvanaestog Doctora odigrat će se u specijalnoj epizodi koja će se emitirati na Božić ove godine.

(Visited 83 times, 1 visits today)

Komentari