Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Film

Doctor Who: Peter Capaldi novi je Doctor!

04.08.2013. Paula BračkoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: radiotimes.com

Foto: radiotimes.com

Najdugovječnija znanstveno – fantastična serija na svijetu, Doctor Who, dobila je i dvanaestog po redu glumca koji će utjeloviti legendarnu glavnu ulogu – Peter Capaldi. Riječ je o pedesetpetogodišnjem škotskom glumcu s velikim iskustvom u filmskoj industriji. Britanskoj publici poznat je po brojnim ulogama u filmovima i serijama, a zanimljivo je da se Capaldi već pojavio u seriji Doctor Who, ali u posve drugoj ulozi: naime, glumio je Rimljanina  Caeciliusa u epizodi The Fires of Pompeii u vrijeme kad je glavnu ulogu tumačio David Tennant. Sada, Capaldi preuzima ulogu od mlađahnog Matta Smitha što će itekako biti velika razlika budući da je Smith najmlađi glumac ikad koji je utjelovio slavnog Doctora. Regeneracija iz jedanaestog u dvanaestog Doctora odigrat će se u specijalnoj epizodi koja će se emitirati na Božić ove godine.

(Visited 94 times, 1 visits today)

Komentari