Istaknuto
04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

29.07.2018.

Oliver Dragojević utkao se u toliko obiteljskih priča i zajedničkih trenutaka da smo zaboravili obraćati pažnju da je tu. I kako to valjda uvijek biva, dok netko ne uzdrma svakodnevnicu koju imamo, dok ne uzme njen komadić, ne primjećujemo da je tu i da je silno vrijedna.

Film

Doctor Who: Peter Capaldi novi je Doctor!

04.08.2013. Paula Bračko
Foto: radiotimes.com

Foto: radiotimes.com

Najdugovječnija znanstveno – fantastična serija na svijetu, Doctor Who, dobila je i dvanaestog po redu glumca koji će utjeloviti legendarnu glavnu ulogu – Peter Capaldi. Riječ je o pedesetpetogodišnjem škotskom glumcu s velikim iskustvom u filmskoj industriji. Britanskoj publici poznat je po brojnim ulogama u filmovima i serijama, a zanimljivo je da se Capaldi već pojavio u seriji Doctor Who, ali u posve drugoj ulozi: naime, glumio je Rimljanina  Caeciliusa u epizodi The Fires of Pompeii u vrijeme kad je glavnu ulogu tumačio David Tennant. Sada, Capaldi preuzima ulogu od mlađahnog Matta Smitha što će itekako biti velika razlika budući da je Smith najmlađi glumac ikad koji je utjelovio slavnog Doctora. Regeneracija iz jedanaestog u dvanaestog Doctora odigrat će se u specijalnoj epizodi koja će se emitirati na Božić ove godine.

(Visited 74 times, 1 visits today)

Komentari