Istaknuto
07.02.2016.

Kineska Nova godina dobar je razlog za proslavu, a takve se prilike ne propuštaju. Stoga, obucite nešto crveno, bacite koju želju na neko drvo u susjedstvu (probajte ne pogoditi nedužne prolaznike), pojedite nešto fine hrane i ostanite dugo budni jer je za kinesku Novu godinu (kao i za našu) važno slaviti do sitnih sati.

31.01.2016.

Kalvarije sa čekanjem taksija, presijedanjem autobusa, S-bahna i četiri aviona, a sve zbog čarolije koju posjeduje glavni grad Kambodže. Phnom Penh je grad s dušom, više od 900 restorana, hramom u svakoj četvrti, stotinjak žica u svakoj ulici i jedinstvenim prometnim sustavom. Zaboravite Siem Reap i Angkor, ovo nije priča još jednog turista u prolazu.

Glazba

Dub Incorporation ponovo u Zagrebu!

05.04.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Dub inc

Foto: Facebook.com/Dub inc

Dvije godine nakon izvrsnog koncerta u Močvari, Dub Incorporation vraća se promovirati svoj aktualan peti album “Paradise” 6. svibnja, 2014. Ljubitelji Dub Inc-a, uz singlove s novog albuma, moći će čuti i stare hitove poput “Rude Boy”, “My Freestyle” i mnoge druge.  Dub Inc. nastupit će u Močvari 6. svibnja, 2014.

 Dub Incorporation je glazbena skupina koja najbolje simbolizira inovaciju reggae glazbe iz Francuske unazad desetak godina. Potkraj 90-ih godina i početkom novog tisućljeća pojava Dub Incorporationa pridonijela je svježini francuskog pejsaža reggae glazbe.

Grupa inspiriranih prijatelja koji mogu pisati dobro pogođene tekstove, potkovani efikasnim melodijama i zadivljujuće složnim glasovima njihova dva pjevača: Bouchkour posjeduje sve kvalitete sa svojim orijentalnim reggae izričajem, dok je drugi udahnuo snagu i energiju dancehalla.

Nakon što su predstavili “Diversité”  2003. godine i pronašli svoje mjesto na sceni s  “Dans le décor”  2005., godine 2008. su potvrdili da su na čelu francuskog reggaea  s albumom “Afrikya” koje je bio izabran za najbolji francuski reggae album na Web Reggae Awards 2008. godine. Mješajući reggae i world music, Dub Incorporation osvajaju novu publiku pritom ne zaboravljajući svoje prve obožavatelje. Ulaznice možete u pretprodaji kupiti za 70, a na dan koncerta za 90 kuna.

Komentari