Istaknuto
25.05.2016.

Ove srijede ljetovanje i crtanje u Bolu na Graffiti na Gradele rezerviraju susjedi iz Srbije - odlični Junk i Artez! Budi i ti na Braču od 28. do 30. srpnja na jubilarnom petom Graffiti na Gradele!

22.05.2016.

Ljudi osjećaju ugodnu hladnoću nakon što me pitaju da ispričam o životu u Rusiji. Hladnoća o kojoj je i meni sad ugodno razmišljati dok sam u Zagrebu - malo južnije, malo zapadnije i 2700 km daleko od grada Ivanova. Hladnoća koju ću ja spominjati ovdje nije samo mjera temperature, to je stil i način života u Rusiji. Ugodno hladni život u Rusiji.

Glazba

Dub Incorporation ponovo u Zagrebu!

05.04.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Dub inc

Foto: Facebook.com/Dub inc

Dvije godine nakon izvrsnog koncerta u Močvari, Dub Incorporation vraća se promovirati svoj aktualan peti album “Paradise” 6. svibnja, 2014. Ljubitelji Dub Inc-a, uz singlove s novog albuma, moći će čuti i stare hitove poput “Rude Boy”, “My Freestyle” i mnoge druge.  Dub Inc. nastupit će u Močvari 6. svibnja, 2014.

 Dub Incorporation je glazbena skupina koja najbolje simbolizira inovaciju reggae glazbe iz Francuske unazad desetak godina. Potkraj 90-ih godina i početkom novog tisućljeća pojava Dub Incorporationa pridonijela je svježini francuskog pejsaža reggae glazbe.

Grupa inspiriranih prijatelja koji mogu pisati dobro pogođene tekstove, potkovani efikasnim melodijama i zadivljujuće složnim glasovima njihova dva pjevača: Bouchkour posjeduje sve kvalitete sa svojim orijentalnim reggae izričajem, dok je drugi udahnuo snagu i energiju dancehalla.

Nakon što su predstavili “Diversité”  2003. godine i pronašli svoje mjesto na sceni s  “Dans le décor”  2005., godine 2008. su potvrdili da su na čelu francuskog reggaea  s albumom “Afrikya” koje je bio izabran za najbolji francuski reggae album na Web Reggae Awards 2008. godine. Mješajući reggae i world music, Dub Incorporation osvajaju novu publiku pritom ne zaboravljajući svoje prve obožavatelje. Ulaznice možete u pretprodaji kupiti za 70, a na dan koncerta za 90 kuna.

Komentari