Istaknuto
04.05.2016.

Po prvi puta na Graffiti na Gradele svoju paletu boja donosi Hana Tintor, mlada ilustratorica koja svoje radove naziva umovinama na papiru. Uz odličnu Hanu, pronađite i prva četiri DJ-a koji će zagrijati već vrelu bolsku atmosferu!

02.05.2016.

Prosječan Amerikanac vjeruje da barem trećina beskućnika ima neki tip mentalne bolesti, a u razgovoru s prosječnim Hrvatom nije teško doći do zaključka da se beskućnike uglavnom svrstava u isti koš kao i alkoholičare i narkomane, no istina zapravo nije ni približno takva. Ovaj je članak podjeljen na dvije teme, jedna je intervju s urednicom časopisa za beskućnike Ulične svjetiljke, a druga je predavanje bivšeg beskućnika Mila Mrvalja o pravnim i socijalnim problemima beskućnika.

Glazba

Dub Incorporation ponovo u Zagrebu!

05.04.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Dub inc

Foto: Facebook.com/Dub inc

Dvije godine nakon izvrsnog koncerta u Močvari, Dub Incorporation vraća se promovirati svoj aktualan peti album “Paradise” 6. svibnja, 2014. Ljubitelji Dub Inc-a, uz singlove s novog albuma, moći će čuti i stare hitove poput “Rude Boy”, “My Freestyle” i mnoge druge.  Dub Inc. nastupit će u Močvari 6. svibnja, 2014.

 Dub Incorporation je glazbena skupina koja najbolje simbolizira inovaciju reggae glazbe iz Francuske unazad desetak godina. Potkraj 90-ih godina i početkom novog tisućljeća pojava Dub Incorporationa pridonijela je svježini francuskog pejsaža reggae glazbe.

Grupa inspiriranih prijatelja koji mogu pisati dobro pogođene tekstove, potkovani efikasnim melodijama i zadivljujuće složnim glasovima njihova dva pjevača: Bouchkour posjeduje sve kvalitete sa svojim orijentalnim reggae izričajem, dok je drugi udahnuo snagu i energiju dancehalla.

Nakon što su predstavili “Diversité”  2003. godine i pronašli svoje mjesto na sceni s  “Dans le décor”  2005., godine 2008. su potvrdili da su na čelu francuskog reggaea  s albumom “Afrikya” koje je bio izabran za najbolji francuski reggae album na Web Reggae Awards 2008. godine. Mješajući reggae i world music, Dub Incorporation osvajaju novu publiku pritom ne zaboravljajući svoje prve obožavatelje. Ulaznice možete u pretprodaji kupiti za 70, a na dan koncerta za 90 kuna.

Komentari