Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Vizart

Ekipa iz ZOO-a fotografa Yaga Partala

01.04.2013. Eleonora Glišić
Foto: facebook.com/ Yago Partal

Foto: facebook.com/ Yago Partal

Španjolski fotograf i ilustrator Yago Partal autor je vrlo zgodnog foto-projekta na popularnom tumblr-u u kojem je svoje najdraže životinje zamislio kao hipstere, šminkere i rokere. On digitalno manipulira portrete raznih stanovnika Zoološkog vrta i mijenja njihovo prirodno krzno za trendi odjeću poput traper košulja, pletenih vesti, sakoa, kožnih jakni i smokinga. Seriju fotografija prikladno je nazvao “ZOO portreti”.

Foto: facebook.com/ Yago Partal

Foto: facebook.com/ Yago Partal

Na prvi pogled, slike izgledaju jednostavno smiješno i zabavno, ali kada bolje pogledate, životinje u određenim kombinacijama počet će imati puno više smisla. Kada promatramo portrete životinja, možemo uočiti kako je Partal pazio na to da je svaka životinja odjevena u skladu sa svojim karakterom. Noj se, na primjer, odlično snašao u ulozi hipstera sa šalom oko dugog vrata i šeširićem kakvog se ni Pete Doherty ne bi posramio.  Zaigrani print kojim je Partal povezao slatke (ponekad i opasne) životinje i modu dostupan je za kupnju putem interneta.

Foto: facebook.com/ Yago Partal

Foto: facebook.com/ Yago Partal

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari