Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Vizart

Ekipa iz ZOO-a fotografa Yaga Partala

01.04.2013. Eleonora GlišićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/ Yago Partal

Foto: facebook.com/ Yago Partal

Španjolski fotograf i ilustrator Yago Partal autor je vrlo zgodnog foto-projekta na popularnom tumblr-u u kojem je svoje najdraže životinje zamislio kao hipstere, šminkere i rokere. On digitalno manipulira portrete raznih stanovnika Zoološkog vrta i mijenja njihovo prirodno krzno za trendi odjeću poput traper košulja, pletenih vesti, sakoa, kožnih jakni i smokinga. Seriju fotografija prikladno je nazvao “ZOO portreti”.

Foto: facebook.com/ Yago Partal

Foto: facebook.com/ Yago Partal

Na prvi pogled, slike izgledaju jednostavno smiješno i zabavno, ali kada bolje pogledate, životinje u određenim kombinacijama počet će imati puno više smisla. Kada promatramo portrete životinja, možemo uočiti kako je Partal pazio na to da je svaka životinja odjevena u skladu sa svojim karakterom. Noj se, na primjer, odlično snašao u ulozi hipstera sa šalom oko dugog vrata i šeširićem kakvog se ni Pete Doherty ne bi posramio.  Zaigrani print kojim je Partal povezao slatke (ponekad i opasne) životinje i modu dostupan je za kupnju putem interneta.

Foto: facebook.com/ Yago Partal

Foto: facebook.com/ Yago Partal

(Visited 107 times, 1 visits today)

Komentari