Istaknuto
19.10.2017.

Večeras se u Francuskom paviljonu otvara izložba međunarodno priznate multimedijalne umjetnice OKO, povodom čega smo ukratko popričali s autoricom.

11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

Film

Hulk za sada ne dobiva solo film

07.03.2013. Valentina Botica
552336_10150651833822857_1391315433_n

Photo: Facebook

Prije deset godina, Ang Lee pokušao je adaptirati ovog superjunaka/supermonstera. No, njegovo djelo nije rezultiralo uspjehom. Nadajući se boljoj prihvaćenosti isto je pokušao i Louis Letterrier 2008. s The Incredible Hulk. On je prošao malo bolje nego prethodnik, ali svejedno nije bio dobro primljen. Hulk je već bio otpisan kao samostalan film, a možda kao i lik, dok se nije pojavio u Avengersima, i takoreći „ukrao“ film. Svi su se oduševili divljim čudovištem kojeg je fenomenalno utjelovio Mark Ruffalo. Zbog odlično smišljenog Hulkovog udjela u filmu i još boljom glumom Ruffaloa, publika vapi za novim samostalnim Hulkom.

Hoće li se to ostvariti u bližoj budućnosti? Kažu, neće. Mark Ruffalo izjavio je kako za sada ne postoje planovi o samostalnom filmu, ali da bi on bio „otvoren za to“.
„Puno me ljudi pita hoće li doći do novog pokušaja. Ali idući put kad budete vidjeli mog Hulka, to će biti u Avengers 2.“

Redatelj Avengersa Joss Whedon za pokušaj novog filma o zelenom čudovištu misli da je ostvariv, ali teško.
„Bilo bi to jako jako teško. Hulk je zeznut. Problem je u tome što je on jako popularan lik, ali on nije superjunak. Jedna je njegova polovica superjunak, a druga vukodlak. A to se ne može strukturirati kao film o superjunaku. Kako da se takvo nešto razvije? Bilo bi ekstremno teško. Jedino što bi nam išlo u korist je Mark Ruffalo, ali ne znam postoje li trenutno planovi za to. On tako dobro funkcionira kao dio cjeline, ali kad bi bio sam, bilo bi teško. Ne zavidim momcima koji su to pokušali prije.“

Dakle, ništa od Hulka do daljnjega, barem ne samostalnog. A kao dio tima, gledat ćemo ga opet 1. svibnja 2015., kada izlazi očekivani Avengers 2.

Komentari