Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Vizart

Maketa Zagreba pozdravlja posjetitelje grada

21.06.2013. Eleonora GlišićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ Zagreb

Foto: facebook.com/ Zagreb

Maketa grada Zagreba “Zagreb pozdravlja” akademskog kipara Damira Mataušića postavljena je na križanju Cesarčeve i Bakačeve ulice. Radi se o reljefnom prikazu užeg centra grada koji prikazuje Gornji grad i Donji grad na potezu do Glavnog kolodvora. U brončanom odljevu mogu se vidjeti gradski blokovi s 46 posebno naglašenih objekata i pet spomenika, dok je u središtu kugla s ugraviranim nazivima dobrodošlice na 38 svjetskih jezika. Maketu su u srijedu 19. lipnja svečano otvorili njezin autor Damir Mataušić, gradonačelnik Milan Bandić i predsjednica Turističke zajednice grada Zagreba Amelia Tomašević.

(Visited 310 times, 1 visits today)

Komentari