Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Glazba

Dolibasija, Plan B i Bad Choice u Grey Roomu večeras

27.05.2017. Helena KezerićFoto: Press

Mnogo puta tijekom godine nas koncertno događanje u Grey Roomu natjera nas da dočekamo zoru. Ni ovog puta neće biti mnogo drugačije, bliži se sat proslave rođendana uz Dolibasiju, Plan B i Bad Choice. Danas, 27. svibnja slavit će se rođendan u Grey Room-u, tradicionalni i neponovljivi punk događaj dobre zabave, energije i razdraganosti uz Dolibasiju, Plan B i Bad Choice. Nebo je ostalo plavo, jabuke su skoro pa organske, a upad u Grey Room još uvijek je 25 kuna. Dođite u Pierottijevu 11 dok još možete, a što se nas tiče, Medika ostaje.

Ponovno je došlo vrijeme za godišnje druženje s Dolibasijom u kojem se osim tri rođendana slave i oživljavjanja sjećanja na sve koncerte koje smo u Grey Roomu preživjeli.

Slažem se s kolegicom Elenom da ne treba mijenjati savršenstvo opisa: “Dan kad će se zidovi “sive sobe” istopiti, a mi ćemo sve popiti!”

 

Ekipa iz organizacijskog tima Grey Rooma u zadnje vrijeme počela je dodavati i nove bendove na listu onih kojima se pružila šansa da zasviraju uz već poznatu punk i hardcore punk garnituru. Bad Choice, punk bend iz Velike Gorice, večeras će biti to novo ime koje će otvoriti večer svojim repertoarom. Plan B će preuzeti štafetnu palicu i ponuditi nam svoj klasični set. Perica, Andro, Spajki i Nino iz benda Pičke Vrište zasigurno će nam uljepšati večer svojim glazbenim egzibicijama za publiku.

 

Organizatori misle da vrijedi pogledati. Iznenađenje večeri dolazi u obliku All Star benda u kojem će se izmjenjivati svi entuzijasti koji od početka sudjeluju u ovom slavljeničkom projektu. Šuška se i o ponekom gostovanju pred mikrofonom. Sretna zvijezda na kraju večeri, šlag na i, točka svake torte i odgovor na sva suvišna pitanja biti će  Dolibasija za koju je svaki opis suvišan.

Vrata se otvaraju oko 22:00 sata, a koncertno događanje započet će nakon što se Pepeljugina kočija pretvori u bundevu, a Ella na nečijem krevetu pronađe osvetu. Cijena karte na ulazu iznosi 25 kuna.

Komentari