Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Najava: Electrosexual u Akc Medika

29.01.2013. Ivan Delić
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Akc Medika organizira ZbeLeTron party povodom četvrtog rođendana koji će proslaviti uz DJ-a Electrosexual. Francuski Dj  u svojoj glazbi spaja zvuk analogne elektronike s modernim programiranim zvukom za sve iskonske ljubitelje elektronskog sounda.

Muzičku karijeru je započeo 2004. godine kao klavijaturist za francuski New Wave bend Volksmusik. Godinu poslije je odlučio osnovati vlastitu diskografsku kuću Rock Machine Records. Surađivao je s mnogo izvođača (Peaches, Scream Club,…). Trenutačno snima nove pjesme u svom studio u Berlinu.

Osim njega će nastupiti imena zagrebačke elektronske scene Das Frau, MiNe i Bo1.Program će trajati od 22 do 5 ujutro, za ulaz treba izdvojiti 30 kn te poslije ponoći – 40 kn.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Komentari