Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Najava: Electrosexual u Akc Medika

29.01.2013. Ivan Delić
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Akc Medika organizira ZbeLeTron party povodom četvrtog rođendana koji će proslaviti uz DJ-a Electrosexual. Francuski Dj  u svojoj glazbi spaja zvuk analogne elektronike s modernim programiranim zvukom za sve iskonske ljubitelje elektronskog sounda.

Muzičku karijeru je započeo 2004. godine kao klavijaturist za francuski New Wave bend Volksmusik. Godinu poslije je odlučio osnovati vlastitu diskografsku kuću Rock Machine Records. Surađivao je s mnogo izvođača (Peaches, Scream Club,…). Trenutačno snima nove pjesme u svom studio u Berlinu.

Osim njega će nastupiti imena zagrebačke elektronske scene Das Frau, MiNe i Bo1.Program će trajati od 22 do 5 ujutro, za ulaz treba izdvojiti 30 kn te poslije ponoći – 40 kn.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari