Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Glazba

Najava – Jarboe: U Močvaru dolazi jedna od najutjecajnijih glazbenica današnjice

23.02.2015. Luka Sinković
facebook.com/TheLivingJarboe

facebook.com/TheLivingJarboe

U zagrebačku Močvaru 5. ožujka dolazi jedna od najvećih i najutjecajnijih ikona alternativne scene. Riječ je o Jarboe, bivšoj klavijaturistici i vokalu znamenitog benda Swans s kojima je surađivala od 1984. do 1997. godine. Swanse smo unazad dvije godine gledali dva puta, a najrecentniji koncert je onaj iz 10. mjeseca prošle godine.

Nakon što se upušta u solo karijeru, Jarboe izdaje više od 20 solo izdanja te surađuje s brojnim glazbenicima, među kojima su Neurosis, A Perfect Circle, Puscifer, Jesu i Phil Anselmo. Kompletan njen opus govori sam za sebe, no najbolje se u to uvjeriti i na live nastupima gdje kompletna priča dobiva smisao, jer njezin umjetnički performans nerijetko nadilazi obično koncertno iskustvo.

Podršku će joj pružiti čelistica Helen Money koja je kao solistica ili kao pratnja nastupala s brojnim velikim imenima, poput Morrisseya ili Boba Moulda.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 65 kuna, dok na dan koncerta rastu na 80. Iste možete kupiti na pretprodajnim mjestima: Klub Močvara (Trnjanski nasip bb), Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Rockmark (Berislavićeva 13)

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari