Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Najava – True Widow: Premijerno u Močvari predstavljaju „Circumambulation“

14.04.2014. Luka Sinković
facebook.com/TrueWidowOfficial

facebook.com/TrueWidowOfficial

Unikatni teksaški trio True Widow će u petak 19.4. u Močvari u sklopu svoje Europske turneje predstaviti odličan novi album naslovljen „Circumambulation“. Bend se diči kao jedan od začetnika žanra stonergaze, inače očite kombinacije shoegaze-a i stoner-a, a zvuče upravo tako, kao južnjačka stoner verzija My Bloody Valentine-a.

Bend djeluje od 2007. godine i do sada su izdali tri albuma. Nadalje, kao i unikatnim glazbenim žanrom, mogu se podičiti i otvaranjem koncerata za japanski Boris i odličnog Kurta Vilea. Ono što bend distancira od svega jest odlična sanjiva kombinacija muškog i ženskog vokala. Kako zvuče poslušajte na linku na dnu članka.

facebook.com/stonebrideband

facebook.com/stonebrideband

Koncert će otvoriti odličan domaći Stonebride, koji je čak i stariji od kolega s kojima sviraju, dakle bend je nastao 2005. godine. Od tada izdaju dva albuma, a prošle godine ih pamtimo po vrhunskom sudjelovanju na tribute albumu za Satana Panonskog.

Cijene karata u pretprodaji su 55, a na dan koncerta 70 kuna. Iste se kupuju preko glazbenog sustava Entrio (u Zagrebu – glazbena knjižara Rockmark).

(Visited 18 times, 1 visits today)

Komentari