Istaknuto
23.08.2017.

Riječka četvorka Silk Milk definirana je kao instrumental progressive funk rock bend, sviraju autorske skladbe i u tome uživaju. Ozbiljni su što se tiče pristupa stvaranju glazbe, no u tome uvijek nađu mjesta za zabavu. Dok pripremaju debitantski EP, upoznajte ih malo bolje u intervjuu.

20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

Film

Nakon 25 godina Lynch i Frost vraćaju se na male ekrane i u Twin Peaks

06.10.2014. Lucija Klarić
FOTO: facebook.com/twin peaks

FOTO: facebook.com/twin peaks

Dvadeset i pet godina nakon što je izvršila televizijsku revoluciju, serija Twin Peaks vraća se na male ekrane. Nakon nekolicine tweetova Davida Lyncha i Marka Frosta što su potaknuli huškanja, službeno je – povratak Twin Peaksa očekuje se 2016.godine kad je zakazan početak emitiranja, a ovo limitirano izdanje od 9 epizoda snimat će se tokom 2015.godine.

Prije samog početka nove sezone za sve one koji nisu bili rođeni u vrijeme da bi uopće mogli pratiti seriju i nisu to nadoknadili tokom godina, kao svojevrsan uvod Showtime će reprizirati obje prošle sezone.

Iako još ne postoje nikakve konkretne informacije o tome tko će od postave sudjelovati u ovom posebnoj, obljetničkoj sezoni i vratiti se u seriju, nagađa se kako bi Kyle MacLachlan mogao po tom pitanju probiti led kao Agent Dale Cooper. 

Sama priča će se nastavljati na događaje iz prve dvije sezone, ali će biti smještena u današnje vrijeme (više od dva desetljeća nakon prošlih događanja) što otvara mogućnost k zaključivanje serije s odgovorima na sva pitanja.

Lynch i Frost zajedno će djelovati kao ko-scenaristi i producenti svake epizode, a Lynch će osobno i režirati svaku od njih što će biti i svojevrstan povratak ovog slavnog redatelja dužim, igranim žanrovima i “linčovskom” elementu nakon nekoliko godina snimanja dokumentaraca i kratkometražnih filmova.

Zasad ono što je dostupno do 2016.godine je spoj nestrpljenja i uzbuđenja te kratki teaser koji najavljuje novu sezonu.

 

Komentari