Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Glazba

OK Go imaju novi nevjerojatni video spot za pjesmu 'I Won't Let You Down'

27.10.2014. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/OKGo

Foto: facebook.com/OKGo

Američki bend OK Go objavio je još jedan fantastični video uradak. Pjesma I Won’t Let You Down novi je singl četvorke iz Chicaga, ujedno i promotivan singl za nedavno objavljeni studijski album „Hungry Ghosts“. Riječ je o njihovom četvrtom studijskom albumu, no bend nije poznat po albumima, nego po iznimno kreativnim video spotovima. U I Won’t Let You Down četvorka iz benda vozi motorizirane Honda monocikle, puno je kišobrana, a iako je početak malo rezerviran, do kraja videa ćete sigurno biti oduševljeni. Što se tiče glazbenog dijela, riječ je o retro disco pjesmici koja čak ima šanse da postane hit, ovisno o tome koliko će ih novi video proslaviti. Video su režirali Kazuaki Seki i pjevač benda Damian Kulash.

Bend je inače proslavio spot za pjesmu Here it goes again iz 2006. godine, s njihovog drugog studijskog albuma „Oh No“. Spotove im karakterizira snimanje u jednom kadru (ili barem u jednom pokušaju) te iznimno inventivno korištenje kamere i raznih pomagala. Tako su u Needing/Getting kao instrument koristili automobil, adaptirani Chevrolet, dok se u The Writings on the Wall poigravaju vizualnim iluzijama.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Komentari