Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

OK Go imaju novi nevjerojatni video spot za pjesmu 'I Won't Let You Down'

27.10.2014. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/OKGo

Foto: facebook.com/OKGo

Američki bend OK Go objavio je još jedan fantastični video uradak. Pjesma I Won’t Let You Down novi je singl četvorke iz Chicaga, ujedno i promotivan singl za nedavno objavljeni studijski album „Hungry Ghosts“. Riječ je o njihovom četvrtom studijskom albumu, no bend nije poznat po albumima, nego po iznimno kreativnim video spotovima. U I Won’t Let You Down četvorka iz benda vozi motorizirane Honda monocikle, puno je kišobrana, a iako je početak malo rezerviran, do kraja videa ćete sigurno biti oduševljeni. Što se tiče glazbenog dijela, riječ je o retro disco pjesmici koja čak ima šanse da postane hit, ovisno o tome koliko će ih novi video proslaviti. Video su režirali Kazuaki Seki i pjevač benda Damian Kulash.

Bend je inače proslavio spot za pjesmu Here it goes again iz 2006. godine, s njihovog drugog studijskog albuma „Oh No“. Spotove im karakterizira snimanje u jednom kadru (ili barem u jednom pokušaju) te iznimno inventivno korištenje kamere i raznih pomagala. Tako su u Needing/Getting kao instrument koristili automobil, adaptirani Chevrolet, dok se u The Writings on the Wall poigravaju vizualnim iluzijama.

Komentari