Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

OK Go imaju novi nevjerojatni video spot za pjesmu 'I Won't Let You Down'

27.10.2014. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/OKGo

Foto: facebook.com/OKGo

Američki bend OK Go objavio je još jedan fantastični video uradak. Pjesma I Won’t Let You Down novi je singl četvorke iz Chicaga, ujedno i promotivan singl za nedavno objavljeni studijski album „Hungry Ghosts“. Riječ je o njihovom četvrtom studijskom albumu, no bend nije poznat po albumima, nego po iznimno kreativnim video spotovima. U I Won’t Let You Down četvorka iz benda vozi motorizirane Honda monocikle, puno je kišobrana, a iako je početak malo rezerviran, do kraja videa ćete sigurno biti oduševljeni. Što se tiče glazbenog dijela, riječ je o retro disco pjesmici koja čak ima šanse da postane hit, ovisno o tome koliko će ih novi video proslaviti. Video su režirali Kazuaki Seki i pjevač benda Damian Kulash.

Bend je inače proslavio spot za pjesmu Here it goes again iz 2006. godine, s njihovog drugog studijskog albuma „Oh No“. Spotove im karakterizira snimanje u jednom kadru (ili barem u jednom pokušaju) te iznimno inventivno korištenje kamere i raznih pomagala. Tako su u Needing/Getting kao instrument koristili automobil, adaptirani Chevrolet, dok se u The Writings on the Wall poigravaju vizualnim iluzijama.

(Visited 73 times, 1 visits today)

Komentari