Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Jurassic 5 otvaraju Outlook Festival u pulskoj Areni

27.02.2015. Patricia Pajk
Foto: facebook.com/outlookfestival

Foto: facebook.com/outlookfestival

Outlook Festival je nakon objavljenog prvog vala izvođača oduševio line upom za sada već tradicionalni koncert otvorenja u pulskoj Areni koji će se održati 2. rujna.

Ove godine nastupit će legendarna hip hop skupina s početka 90-ih Jurassic 5, reggae zvuk će treštati amfiteatrom kada će nastupati Trojan Sound System kao jedan od perjanica sound systema u UK, DJ Roni Size koji je osnivač Reprazent kolektiva rasplesat će nas d’n’b-om, a Gentleman’s Dub Club su poznati po sjajnoj atmosferi na svojim live nastupima.

Najzanimljiviji dio objave line upa za koncert otvorenja je definitivno onaj da još uvijek, kako sami organizatori tvrde, jako specijalni gost nije objavljen. Na pitanje tko je misteriozan gost moramo još pričekati, ali ne sumnjamo u sposobnost organizatora da nas oduševi. Ulaznice su već u prodaji.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Komentari