Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Jurassic 5 otvaraju Outlook Festival u pulskoj Areni

27.02.2015. Patricia Pajk
Foto: facebook.com/outlookfestival

Foto: facebook.com/outlookfestival

Outlook Festival je nakon objavljenog prvog vala izvođača oduševio line upom za sada već tradicionalni koncert otvorenja u pulskoj Areni koji će se održati 2. rujna.

Ove godine nastupit će legendarna hip hop skupina s početka 90-ih Jurassic 5, reggae zvuk će treštati amfiteatrom kada će nastupati Trojan Sound System kao jedan od perjanica sound systema u UK, DJ Roni Size koji je osnivač Reprazent kolektiva rasplesat će nas d’n’b-om, a Gentleman’s Dub Club su poznati po sjajnoj atmosferi na svojim live nastupima.

Najzanimljiviji dio objave line upa za koncert otvorenja je definitivno onaj da još uvijek, kako sami organizatori tvrde, jako specijalni gost nije objavljen. Na pitanje tko je misteriozan gost moramo još pričekati, ali ne sumnjamo u sposobnost organizatora da nas oduševi. Ulaznice su već u prodaji.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari