Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Jurassic 5 otvaraju Outlook Festival u pulskoj Areni

27.02.2015. Patricia PajkVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/outlookfestival

Foto: facebook.com/outlookfestival

Outlook Festival je nakon objavljenog prvog vala izvođača oduševio line upom za sada već tradicionalni koncert otvorenja u pulskoj Areni koji će se održati 2. rujna.

Ove godine nastupit će legendarna hip hop skupina s početka 90-ih Jurassic 5, reggae zvuk će treštati amfiteatrom kada će nastupati Trojan Sound System kao jedan od perjanica sound systema u UK, DJ Roni Size koji je osnivač Reprazent kolektiva rasplesat će nas d’n’b-om, a Gentleman’s Dub Club su poznati po sjajnoj atmosferi na svojim live nastupima.

Najzanimljiviji dio objave line upa za koncert otvorenja je definitivno onaj da još uvijek, kako sami organizatori tvrde, jako specijalni gost nije objavljen. Na pitanje tko je misteriozan gost moramo još pričekati, ali ne sumnjamo u sposobnost organizatora da nas oduševi. Ulaznice su već u prodaji.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Komentari