Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Vizart

Pljusni ju i obasjat će ti sobu!

10.03.2014. Eleonora Glišić
Izvor: Facebook/ Joseph Begley

Izvor: Facebook/ Joseph Begley

U slučaju da ste jedan od onih tipova koji lude za najnovijim konceptima tehnologije, posebice lampama koje se pale na dodir, ovo će vas sigurno zainteresirati. Za sve koji se žele zbližiti sa svojim kućanskim uređajima, ovaj je san snova. Novi izum umjetnika Josepha Begleya s londonskom adresom upravo je neobična svjetiljka nazvana “Slap it” ili u slobodnom prijevodu, “Opali ju”, koja ujedinuje korisnost svakodnevne svjetiljke i senzualnost ljudske stražnjice. Mehanizam u obliku mnogima najpoželjnijeg dijela tijela izrađen je od silikona radi maksimalne preciznosti. Budući da reagira na ljudski dodir, lampu možete uštipnuti, zašlatati, pljusnuti ili pomilovati, a ona će, umjesto da vam odgovori šamarom, obasjati vašu sobu veličanstvenim svjetlom. Ovaj nesvakidašnji uređaj prodaje se po cijeni od 700 funti i to u ograničenoj količini od samo 50 svjetlećih pozadina.

Komentari