Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Vizart

Pljusni ju i obasjat će ti sobu!

10.03.2014. Eleonora Glišić
Izvor: Facebook/ Joseph Begley

Izvor: Facebook/ Joseph Begley

U slučaju da ste jedan od onih tipova koji lude za najnovijim konceptima tehnologije, posebice lampama koje se pale na dodir, ovo će vas sigurno zainteresirati. Za sve koji se žele zbližiti sa svojim kućanskim uređajima, ovaj je san snova. Novi izum umjetnika Josepha Begleya s londonskom adresom upravo je neobična svjetiljka nazvana “Slap it” ili u slobodnom prijevodu, “Opali ju”, koja ujedinuje korisnost svakodnevne svjetiljke i senzualnost ljudske stražnjice. Mehanizam u obliku mnogima najpoželjnijeg dijela tijela izrađen je od silikona radi maksimalne preciznosti. Budući da reagira na ljudski dodir, lampu možete uštipnuti, zašlatati, pljusnuti ili pomilovati, a ona će, umjesto da vam odgovori šamarom, obasjati vašu sobu veličanstvenim svjetlom. Ovaj nesvakidašnji uređaj prodaje se po cijeni od 700 funti i to u ograničenoj količini od samo 50 svjetlećih pozadina.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Komentari