Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Preminuo Joe Cocker!

22.12.2014. Jan Vukasović
Foto: facebook.com/joecockerofficial

Foto: facebook.com/joecockerofficial

Nakon duge borbe s karcinomom pluća preminuo je legendarni blues/soul pjevač Joe Cocker u 70. godini života. Nažalost, u posljednjih nekoliko godina postao je trend da se na internetu pojavljuju lažne stranice koje govore o smrti neke poznate osobe pa je tako 20.12. nastala stranica nazvana “R.I.P. Joe Cocker”. Nedugo nakon nastanka stranice došla je službena objava Cockerovih agenata kako je “Joe sasvim u redu” da bi danas, nažalost, preminuo u svom domu u Coloradu.

Joe Cocker imao je zaista nevjerojatnu karijeru koju je započeo davne 1961. pod pseudonimom Vance Arnold i pod tim imenom stasao je u klupskog pjevača. Od tog trenutka njegova je karijera išla isključivo strmom uzlaznom putanjom da bi na kraju dosegao status rock zvijezde. Tako je 2007. godine primljen u Hall Of Fame u svom rodnom Sheffieldu. Joe Cocker ostavio je neizbrisiv trag na rock kulturu još od njenih začetaka i nedostajat će tisućama obožavatelja.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Komentari