Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Preminuo Joe Cocker!

22.12.2014. Jan VukasovićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/joecockerofficial

Foto: facebook.com/joecockerofficial

Nakon duge borbe s karcinomom pluća preminuo je legendarni blues/soul pjevač Joe Cocker u 70. godini života. Nažalost, u posljednjih nekoliko godina postao je trend da se na internetu pojavljuju lažne stranice koje govore o smrti neke poznate osobe pa je tako 20.12. nastala stranica nazvana “R.I.P. Joe Cocker”. Nedugo nakon nastanka stranice došla je službena objava Cockerovih agenata kako je “Joe sasvim u redu” da bi danas, nažalost, preminuo u svom domu u Coloradu.

Joe Cocker imao je zaista nevjerojatnu karijeru koju je započeo davne 1961. pod pseudonimom Vance Arnold i pod tim imenom stasao je u klupskog pjevača. Od tog trenutka njegova je karijera išla isključivo strmom uzlaznom putanjom da bi na kraju dosegao status rock zvijezde. Tako je 2007. godine primljen u Hall Of Fame u svom rodnom Sheffieldu. Joe Cocker ostavio je neizbrisiv trag na rock kulturu još od njenih začetaka i nedostajat će tisućama obožavatelja.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari