Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

St. Vincent objavila video za pjesmu 'Birth in Reverse'

18.12.2014. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/st.vincent

Foto: facebook.com/st.vincent

St. Vincet objavila je video za pjesmu Birth in Reverse s njenog ovogodišnjeg albuma „St. Vincent“. Video je režirao Wilo Perron, a u njemu St. Vincent, pravim imenom Annie Clark, izvodi pjesmu čak u svemiru.

Clark je također ovih dana snimala s Carrie Brownstein, članicom nedavno ponovno okupljenog feminističkog benda Sleater-Kinney, a na Badnjak će preuzet glazbeni program BBC Radio 6.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari