Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Knjige

Svjetski književnici vam pomažu pri pisanju!

20.03.2014. Tea Parać
Google-Docs

Foto: screenshot/google.com

Google je predstavio svoj novi projekt pod imenom Docs Demo: Masters Edition.Ovaj novi program oduševit će sve one koji uživaju u pisanju. Naime, upisivanjem teksta u Googleov program pojavljuju se rečenice preoblikovane po uzoru na jedne od najvećih književnika.Google je omogućio suradnju sa Friedrichom Nietzscheom, Williamom Shakespeareom, Fyodorom Dostoyevskyim, Emily Dickinson, Charlesom Dickensom, Edgar Allan Poeom. Dakle, sve što je potrebno jest početi tipkati tekst, i za koju sekundu vaš tekst dobiva Poeove pridjeve ili pak dijalog koji je uredio C. Dickens.

Ovdje možete online pogledati kako to otprilike izgleda.

Biti će svakako zanimljivo vidjeti hoće li ova aplikacija pomoći budućim piscima.

Komentari