Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Tko su glumci u nastavcima Independence Dayja i Jurassic Parka?

01.10.2013. Paula BračkoVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Ziher.hr

Foto: Ziher.hr

Ako vas puca nostalgija za devedesetima i vašim omiljenim znanstveno-fantastičnim filmovima iz toga razdoblja, onda vjerojatno već znate da se će Independence Day i Jurassic Park dobiti svoje nastavke. Potonji je dobio i službeni datum izlaska te je objavljeno da će biti sniman u 3D tehnologiji. Najnovija vijest vezana uz Jurassic World jest da redatelj Colin Trevorrow već zna i koje glumce želi vidjeti kako spašavaju živu glavu od dinosaura, a riječ je o Bryce Dallas Howard te njezinim kolegama Davidu Oyelowu i Garrettu Hedlundu kojima su ponuđene uloge, no pregovori još traju.

Howard je dosad ostvarila nekoliko manjih uloga, ali je ostala zapažena zahvaljujući tome što se radilo o visokobudžetnim filmovima. Tako je se neki možda sjećaju kao Gwen Stacy u Spider-Manu 3 ili vampirici Victoriji u trećem nastavku Twilight sage. Za ulogu u filmu The Help nominirana je i osvojila brojne nagrade. Zanimljivo je da je i David Oyelow također imao ulogu u istom tom filmu, a glumio je i u Spielbergovom dobitniku Oscara Lincolnu. Garrett Hedlund karijeru je započeo u filmu Troja i to kao Patroklo, Ahilejev bratić. Vjerujem da se još uvijek sjećate scene u kojoj Brad Pitt vješto ubije Erica Banu.

Što se tiče Independence Day nastavka, redatelj Roland Emmerich već je dao neke informacije čemu se možemo nadati. Radnja je smještena nekoliko godina nakon događaja u originalnom filmu te prati život sada već odraslog posinka Will Smithova lika. Glumac Michael B. Jordan trenutno je u pregovorima za ulogu u filmu i iako nije potvrđeno radi li se upravo o glavnoj ulozi, većina pretpostavlja da jest. Jordan je dosad ostvario zapaženije uloge na televiziji nego na filmu, no moguće da će ga baš ova uloga staviti pod svijetla reflektora. O tome hoće li se tko od glumaca iz Independence Dayja pojaviti u nastavku zasad se još ništa ne zna.

(Visited 134 times, 1 visits today)

Komentari