Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Najava: Vader i Melechesh na drugom dijelu proslave 14. rođendana Močvare

06.04.2013. Luka Sinković
facebook.com/vader

facebook.com/vader

Vader se 16.4. ponovo vraća u Zagreb. Zadnji puta smo ih gledali s Mardukom, a nastup iz 2006. kada su nastupili usprkos bolesti prepričava se još i danas. Koncert ovog poljskog death metal benda će ovog puta biti drugačiji zbog toga što će odsvirati kompletan album „Black To Blind“ te EP „Sothis“, ali nadamo se da će se tu naći mjesta za još koji njihov hit.

facebook.com/melechesh

facebook.com/melechesh

Prognanici iz Izraela – trenutno Nizozemci; orijentalne black metalce Melechesh već smo gledali prije dvije godine u Močvari kada su nastupili sa sebi tematski bližim bendom, Nileom. U međuvremenu nisu uspjeli izdati ništa novo, no nadamo se kako su se live još samo dodatno usavršili.

Uz dva predstavljena benda nastupit će i nešto mlađe snage koje prije-spomenuti voze sa sobom. Gledat ćemo švedske death/thrash metalce Sterbhaus i francuski death metal bend patetičnog akronima W.I.L.D. (Wake Initiated Lucid Dream).

Cijena ulaznica u pretprodaji je 100 kuna, a na blagajni kluba koštat će 120 kuna. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete potražiti u Močvari i Maldororu jer ih u Dallas music shoppovima navodno nema. Također, možete ih rezervirati e-mailom: bobo@metalsoundmagazine.com.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari