Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Najava: Vader i Melechesh na drugom dijelu proslave 14. rođendana Močvare

06.04.2013. Luka Sinković
facebook.com/vader

facebook.com/vader

Vader se 16.4. ponovo vraća u Zagreb. Zadnji puta smo ih gledali s Mardukom, a nastup iz 2006. kada su nastupili usprkos bolesti prepričava se još i danas. Koncert ovog poljskog death metal benda će ovog puta biti drugačiji zbog toga što će odsvirati kompletan album „Black To Blind“ te EP „Sothis“, ali nadamo se da će se tu naći mjesta za još koji njihov hit.

facebook.com/melechesh

facebook.com/melechesh

Prognanici iz Izraela – trenutno Nizozemci; orijentalne black metalce Melechesh već smo gledali prije dvije godine u Močvari kada su nastupili sa sebi tematski bližim bendom, Nileom. U međuvremenu nisu uspjeli izdati ništa novo, no nadamo se kako su se live još samo dodatno usavršili.

Uz dva predstavljena benda nastupit će i nešto mlađe snage koje prije-spomenuti voze sa sobom. Gledat ćemo švedske death/thrash metalce Sterbhaus i francuski death metal bend patetičnog akronima W.I.L.D. (Wake Initiated Lucid Dream).

Cijena ulaznica u pretprodaji je 100 kuna, a na blagajni kluba koštat će 120 kuna. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete potražiti u Močvari i Maldororu jer ih u Dallas music shoppovima navodno nema. Također, možete ih rezervirati e-mailom: bobo@metalsoundmagazine.com.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari