Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Najava: Vader i Melechesh na drugom dijelu proslave 14. rođendana Močvare

06.04.2013. Luka Sinković
facebook.com/vader

facebook.com/vader

Vader se 16.4. ponovo vraća u Zagreb. Zadnji puta smo ih gledali s Mardukom, a nastup iz 2006. kada su nastupili usprkos bolesti prepričava se još i danas. Koncert ovog poljskog death metal benda će ovog puta biti drugačiji zbog toga što će odsvirati kompletan album „Black To Blind“ te EP „Sothis“, ali nadamo se da će se tu naći mjesta za još koji njihov hit.

facebook.com/melechesh

facebook.com/melechesh

Prognanici iz Izraela – trenutno Nizozemci; orijentalne black metalce Melechesh već smo gledali prije dvije godine u Močvari kada su nastupili sa sebi tematski bližim bendom, Nileom. U međuvremenu nisu uspjeli izdati ništa novo, no nadamo se kako su se live još samo dodatno usavršili.

Uz dva predstavljena benda nastupit će i nešto mlađe snage koje prije-spomenuti voze sa sobom. Gledat ćemo švedske death/thrash metalce Sterbhaus i francuski death metal bend patetičnog akronima W.I.L.D. (Wake Initiated Lucid Dream).

Cijena ulaznica u pretprodaji je 100 kuna, a na blagajni kluba koštat će 120 kuna. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete potražiti u Močvari i Maldororu jer ih u Dallas music shoppovima navodno nema. Također, možete ih rezervirati e-mailom: bobo@metalsoundmagazine.com.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari