Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Najava: Vader i Melechesh na drugom dijelu proslave 14. rođendana Močvare

06.04.2013. Luka SinkovićVrijeme čitanja: 2 minute
facebook.com/vader

facebook.com/vader

Vader se 16.4. ponovo vraća u Zagreb. Zadnji puta smo ih gledali s Mardukom, a nastup iz 2006. kada su nastupili usprkos bolesti prepričava se još i danas. Koncert ovog poljskog death metal benda će ovog puta biti drugačiji zbog toga što će odsvirati kompletan album „Black To Blind“ te EP „Sothis“, ali nadamo se da će se tu naći mjesta za još koji njihov hit.

facebook.com/melechesh

facebook.com/melechesh

Prognanici iz Izraela – trenutno Nizozemci; orijentalne black metalce Melechesh već smo gledali prije dvije godine u Močvari kada su nastupili sa sebi tematski bližim bendom, Nileom. U međuvremenu nisu uspjeli izdati ništa novo, no nadamo se kako su se live još samo dodatno usavršili.

Uz dva predstavljena benda nastupit će i nešto mlađe snage koje prije-spomenuti voze sa sobom. Gledat ćemo švedske death/thrash metalce Sterbhaus i francuski death metal bend patetičnog akronima W.I.L.D. (Wake Initiated Lucid Dream).

Cijena ulaznica u pretprodaji je 100 kuna, a na blagajni kluba koštat će 120 kuna. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete potražiti u Močvari i Maldororu jer ih u Dallas music shoppovima navodno nema. Također, možete ih rezervirati e-mailom: bobo@metalsoundmagazine.com.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari