Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Video – Mali glazbenici haraju Youtubeom!

18.03.2014. Ziher.hr
Foto: Tumblr.com

Foto: Tumblr.com

Zapitate li se kakvi su kao djeca bili kultni glazbenici poput Kurta Cobaina, Jima Morrisona ili pak Johnnyja Casha? Jesu li od malih nogu pokazivali talent ili je to došlo kasnije? Bilo kako bilo, djeca u sljedećim videima, osim što pokazuju dobar glazbeni ukus, pokazuju i izniman talent!

Za početak vam predstavljamo Jonaha, dječaka koji na Youtube kanalu ima nekoliko bubnjarskih obrada, a uzimajući u obzir da je četverogodišnjak zvuče zaista impresivno:

Evo i verzije Casha u petogodišnjem dječaku, koji ne samo da pjeva nego i svira Cashovu Folson Prison Blues pjesmu, iako moram priznati da pomalo čudno zvuči kada otpjeva ”But I shot a man in Reno, just to watch him die.”

Četverogodišnji Lukas Payne oduševio je mnoge sa svojom žestokom imitacijom Jonathana Davisa i Kornove pjesme Falling Aways From Me:

Nasljednik kralja popa je na pomolu! Četverogodišnji dječak ne samo da ima smisla za ples (i to u sjedalici u autu), nego i pjeva zajedno s Michaelom jedan od njegovih najvećih hitova – Beat It!

Obratite pozornost i na Mini Band, koji čini skupina malih glazbenika u dobi od 8 do 10 godina, naravno da vokal ne može biti sličan originalu, ali što se tiče instrumentalnog dijela, Mini Band je odradio odličan posao.


Sljedeća dva djeteta ne pokazuju određeni glazbeni talent, ali jednostavno morate vidjeti kako Bob Marley i PSY utječu na njih:

Kakvo buđenje…

(Visited 71 times, 1 visits today)

Komentari