Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Video: Na Coachelli prikazan ‘teaser’ za nadolazeći album Daft Punka

14.04.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Video je otkriven na Coachella festivalu održanom 12. travnja te je potvrdio glasine da će se na novom albumu poznatog dvojca naći Pharell Williams i frontman The Strokesa, Julian Casablancas. Uz njih su na albumu imena poput Animal Collective’s Panda Bear, Giorgio Moroder, Chilly Gonzales, DJ Falcon i Todd Edwards, koji je nove pjesme opisao kao ”buduću klasiku”. Album izlazi 21. svibnja i trebao bi sadržavati 13 pjesama.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Komentari