Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Knjige

Virtualno izdanje novog Kingovog djela

01.06.2013. Paula Osojnik
foto: facebook.com

foto: facebook.com

Iako je danas gotovo cijeli svijet digitaliziran, još uvijek postoje pojedinci koji se suzdržavaju od virtualnih knjiga te su im ipak draža stvarna, fizička izdanja s polica brojnih knjižara. Talentirani Stephen King, proteklog je mjeseca izjavio kako se libi e-izdanja svog književnog djela Joyland, upravo iz razloga što preferira posuđivanje ili kupnju ukoričenih izdanja. Ipak, samo tjedan dana nakon ove tvrdnje, King je u suradnji s glazbenicima Johnom Mellencampom i T Bone Burnettom izdao svojevrsno gotičko djelo naziva Ghost Brothers of Darkland County.

Priča je nastala kao produkt Kingovog književnog stvaralaštva te glazbenih ostvarenja Mellencampa i Burnetta. Uz njih, ovo virtualno izdanje nudi i glazbene uratke nekih drugih imena, kao i brojne interaktivne sadržaje. Knjiga Ghost Brothers of Darkland County u e-izdanje će biti dostupna za dva dana, točnije 3.lipnja.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari