Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Knjige

Virtualno izdanje novog Kingovog djela

01.06.2013. Paula Osojnik
foto: facebook.com

foto: facebook.com

Iako je danas gotovo cijeli svijet digitaliziran, još uvijek postoje pojedinci koji se suzdržavaju od virtualnih knjiga te su im ipak draža stvarna, fizička izdanja s polica brojnih knjižara. Talentirani Stephen King, proteklog je mjeseca izjavio kako se libi e-izdanja svog književnog djela Joyland, upravo iz razloga što preferira posuđivanje ili kupnju ukoričenih izdanja. Ipak, samo tjedan dana nakon ove tvrdnje, King je u suradnji s glazbenicima Johnom Mellencampom i T Bone Burnettom izdao svojevrsno gotičko djelo naziva Ghost Brothers of Darkland County.

Priča je nastala kao produkt Kingovog književnog stvaralaštva te glazbenih ostvarenja Mellencampa i Burnetta. Uz njih, ovo virtualno izdanje nudi i glazbene uratke nekih drugih imena, kao i brojne interaktivne sadržaje. Knjiga Ghost Brothers of Darkland County u e-izdanje će biti dostupna za dva dana, točnije 3.lipnja.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari