Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Knjige

Virtualno izdanje novog Kingovog djela

01.06.2013. Paula OsojnikVrijeme čitanja: 1 minuta
foto: facebook.com

foto: facebook.com

Iako je danas gotovo cijeli svijet digitaliziran, još uvijek postoje pojedinci koji se suzdržavaju od virtualnih knjiga te su im ipak draža stvarna, fizička izdanja s polica brojnih knjižara. Talentirani Stephen King, proteklog je mjeseca izjavio kako se libi e-izdanja svog književnog djela Joyland, upravo iz razloga što preferira posuđivanje ili kupnju ukoričenih izdanja. Ipak, samo tjedan dana nakon ove tvrdnje, King je u suradnji s glazbenicima Johnom Mellencampom i T Bone Burnettom izdao svojevrsno gotičko djelo naziva Ghost Brothers of Darkland County.

Priča je nastala kao produkt Kingovog književnog stvaralaštva te glazbenih ostvarenja Mellencampa i Burnetta. Uz njih, ovo virtualno izdanje nudi i glazbene uratke nekih drugih imena, kao i brojne interaktivne sadržaje. Knjiga Ghost Brothers of Darkland County u e-izdanje će biti dostupna za dva dana, točnije 3.lipnja.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari