Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Vizart

Wallpeople projekt napokon i u Hrvatskoj!

01.06.2013. Eleonora GlišićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Danas, 1. lipnja, je u 17 sati u Savskoj ulici na broju 18, točnije zidu Tehničkog muzeja, započeo Wallpeople projekt. Zagrepčani su se odazvali i polijepili svoje radove na zid Tehničkog muzeja koji je sada mnogo šareniji i veseliji, te mami poglede mnogih prolaznika. Nakon Španjolske projekt se preselio i u našu državu, a ovogodišnja tema je glazba. Sudjelovati mogu svi zainteresirani, a nakon izložbe radova koja traje otprilike 3-4 sata, građani svoje radove mogu odnijeti kući ili ih međusobno razmijeniti. Uz Zagrepčane, u projektu mogu sudjelovati i pokazati svoje umjetničke sposobnosti i Riječani na Trgu sv. Barbare.

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/Tehnički muzej

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari