Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Vizart

Wallpeople projekt napokon i u Hrvatskoj!

01.06.2013. Eleonora Glišić
Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Danas, 1. lipnja, je u 17 sati u Savskoj ulici na broju 18, točnije zidu Tehničkog muzeja, započeo Wallpeople projekt. Zagrepčani su se odazvali i polijepili svoje radove na zid Tehničkog muzeja koji je sada mnogo šareniji i veseliji, te mami poglede mnogih prolaznika. Nakon Španjolske projekt se preselio i u našu državu, a ovogodišnja tema je glazba. Sudjelovati mogu svi zainteresirani, a nakon izložbe radova koja traje otprilike 3-4 sata, građani svoje radove mogu odnijeti kući ili ih međusobno razmijeniti. Uz Zagrepčane, u projektu mogu sudjelovati i pokazati svoje umjetničke sposobnosti i Riječani na Trgu sv. Barbare.

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/Tehnički muzej

(Visited 46 times, 1 visits today)

Komentari