Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Vizart

Wallpeople projekt napokon i u Hrvatskoj!

01.06.2013. Eleonora Glišić
Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Danas, 1. lipnja, je u 17 sati u Savskoj ulici na broju 18, točnije zidu Tehničkog muzeja, započeo Wallpeople projekt. Zagrepčani su se odazvali i polijepili svoje radove na zid Tehničkog muzeja koji je sada mnogo šareniji i veseliji, te mami poglede mnogih prolaznika. Nakon Španjolske projekt se preselio i u našu državu, a ovogodišnja tema je glazba. Sudjelovati mogu svi zainteresirani, a nakon izložbe radova koja traje otprilike 3-4 sata, građani svoje radove mogu odnijeti kući ili ih međusobno razmijeniti. Uz Zagrepčane, u projektu mogu sudjelovati i pokazati svoje umjetničke sposobnosti i Riječani na Trgu sv. Barbare.

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/ Tehnički muzej

Foto: facebook.com/Tehnički muzej

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari