Istaknuto
13.01.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

09.12.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Mreža mladih Hrvatske i UNICEF motiviraju mlade da dijele svoje mišljenje o mentalnom zdravlju i drugima temama u cilju poboljšanja položaja mladih kod nas.

Istaknuto

Saznaj više!

18.11.2020. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Sjećanja na bezbrižne večeri u klubovima pomalo blijede, gužve kroz koje smo se nekad prije probijali kako bismo došli do šanka danas bi nam izazvale anksioznost, a ono poskakivanje organa dok stojiš pored razglasa na koncertu pamte još samo oni s najboljom memorijom.

Jedni od njih su i ljudi iz KSET-a, volonteri voljenog zagrebačkog kluba studenata koji će iduće godine proslaviti ravnih 50 godina imena i 45 godina stanovanja u bivšoj kotlovnici Unske 3. Ove godine prvi put od ratnih godina neće se održati najveća i najalternativnija Brucošijada u gradu, ali mi na KSET ne zaboravljamo.

Upravo zbog toga, umjesto da početak studenog provedemo nasmiješenih lica na glasnim i ljepljivim hodnicima FER-a, odlučili smo studeni proglasiti mjesecom KSET-a na Ziheru. Zašto je KSET puno više od kluba studenata, što rade pojedine sekcije, kako su nastali najpoznatiji programi i mnoge druge zanimljivosti iskopat ćemo za vas kako biste, jednom kada sve ovo konačno prođe i nađemo se u nekom prihvatljivom novom normalnom, voljeli KSET onoliko koliko ga mi volimo.


Na jednom mjestu pronađi sve dosad objavljene tekstove u sklopu mjeseca KSET-a na Ziheru!


Intervju (KSET): „Scena je puno toga izgubila, ali možda konačno cjenimo koncerte”

Pismo studentima: Dopustite da vam se dogodi KSET

Upoznajte Fotosekciju i Videosekciju KSET-a

Upoznajte Bike sekciju i P.I.J.A.N.D.U.R.E

Upoznajte Glazbenu i Disco sekciju

Upoznajte Dramsku sekciju

Upoznajte Tehničku i Računarsku sekciju

Brucošijada FER-a

JeboTon

ZEZ

(Visited 385 times, 3 visits today)

Komentari