nova glazba
4. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
1. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled što je novih naslova u kinu u friško načetom mjesecu.

Glazba

Ziher playlista: MetalDays 2021 u vašim slušalicama

MetalDays
Izvor fotografija: Facebook.com /MetalDaysFestival
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Godina pred nama nam je trebala donijeti pregršt festivala, koncerata i svega onoga što nam je prošle godine bilo uskraćeno. Iako prognoza i dalje nije pretjerano optimistična i veliko je pitanje što će biti s domaćom (i regionalnom) koncertnom i festivalskom mašinerijom,odlučila sam vas podsjetiti na nešto čemu smo se radovali – festival MetalDays.

Sva su moja nadanja ove godine uprta u MetalDays, ali još uvijek se ništa ne da naslutiti o izgledu ostatka godine i glazbenim događanjima. Dom mu je u susjednoj Sloveniji, gradu Tolminu gdje se u tjedan dana srpnja spajaju najžešći ritmovi i prekrasna priroda.

Naime, ovdje nije riječ samo o festivalu dobre glazbe, već i festivalu koji šalje poruku očuvanja naše jedine zemljice. Plan kojim doprinose očuvanju prirode sastoji se od više različitih pravila koja su dio projekta Green Metal (Days).

Neovisno o trenutno situaciji, pripreme za MetalDays su u tijeku i u najbolje slučaju festival će se održati uz dodatne mjere sigurnosti. Hoćemo li imati prilike posjetiti MetalDays ove godine, to ćemo još saznati. U listopadu 2020. je objavljen ovogodišnji lineup kojim je festival dokazao zašto se svrstava u vrh metal festivala. Trenutni lineup čini široka paleta izvođača, njih čak šezdesetak, koji će zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnije metalheade.

Odgovor na pitanje tko su izvođači i što oni nude ima Ziher koji je za vas izvukao najbolje od svakog. Uživajte u playlisti, pratite aktualnosti i objave organizatora vezane uz Metaldays 2021., čuvajte sebe i bližnje i ostanite odgovorni.

(Visited 172 times, 1 visits today)
Be social

Komentari