Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

Adventski kalendar Djeda Mrazihera: 13/25

13.12.2016. Djed Mraziher

Ho ho ho ekipa,

Preživjeli smo ponedjeljak, a kao nagradu za to i poticaj da preživite i ostatak ovog tjedna danas se ponovno vraćamo na dva poklona koja su iza prozorčića sakrili moji prijatelji iz Continental Filma i Menarta.

1. Continental film te nagrađuje ulaznicama za Underworld: krvavi ratovi. Kate Beckinsale vraća se ulozi Selene u posljednjem nastavku super-uspješne “Underworld” franšize koju pratimo još od 2003. godine. Pod vodstvom moćnog Mariusa, Likani su postali moćniji nego ikada prije, a Vampiri se nalaze na rubu izumiranja. Protjerana iz vlastitog vampirskog plemena, Selena će udružiti snage s novom i moćnom skupinom – misterioznim nordijskim Vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati odlučiti želi li se boriti za stare ili nove saveznike u ovom epskom finalnom obračunu nakon kojeg možda nitko neće ostati živ… Troje sretnika/ca može osvojiti po dvije ulaznice za projekciju po izboru u kinima po izboru (Cineplexx Zagreb/Split) – pročitajte kako na Ziherovom instagramu.

2.  Izdavačka kuća pripremila je pravu malu poslasticu – u jedan paketić upakirali su albume Depeche Modea “Delta Machine”, Rundek Cargo Tria “Mostovi” i Sassje “Taktički praktično“. Na prvi pogled nespojivi izvođači (osim ako niste glazbeni moljac koji sluša doista sve!), ali pazite sad ovo – nije li ovo idealna prilika da usrećite i sebe i još nekoga od vaših bližnjih pa im pod bor gurnete neki od ovih albuma, a neki ostavite sebi? Super poklon, jelda? Osvojiti ga možeš na Ziherovom Facebooku  tako da današnji prozorčić lajkaš i javno (!) podijeliš na svome profilu uz tekst “Želim Menartov paket”. 

Dobitnike pronađi u 22 sata na Facebooku i vidimo se ponovno sutra u 9 ujutro!

Vaš Djed Mraziher

mraziher
Djed Mraziher o kalendaru:

U suradnji s ravno 28 partnera i prijatelja Zihera tijekom 25 dana podijelit ću više od 50 najkulturnijih poklona koje možete zamisliti.

Čekaju vas filmovi 2i filma, Kino Tuškanca, Art kina i Continental filma, glazba iz instrumenata Tvornice, LAA, Menarta i Universal Musica, a na izložbe vas vodim u Klovićeve dvore, Muzej za umjetnost i obrt, Umjetnički paviljon i Muzej suvremene umjetnosti. Knjige stižu na vaše police ravno iz izdavačkih kuća Fraktura, Profil, Algoritam, Edicije Božičević, Vuković & Runjić, Mozaik knjige, Znanja, VBZ-a i Dallas Recordsa, a u kazalište ćete se uputiti u Kazalište Moruzgva, Gavellu, Teatar &TD, ZKM i Teatar Exit. U rubrici ‘festivali’ svoje poklone pripremili su Ferragosto Jam i Graffiti na Gradele.

Kada i što vam dijelim? Ne znam ni sam jer prozorčić Ziherovog adventskog kalendara otvaram svaki dan točno u 9 ujutro na Ziherovom Facebook pageu i Instagram profilu. Dobitnike objavljujem svake večeri točno u 22 sata na Facebooku. Novost je da ćete ove godine neke nagrade osvajati na Facebooku, a neke na Instagramu pa pažljivo čitajte!

(Visited 283 times, 1 visits today)

Komentari