Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Denis Katanec Okanagan LTD – objavljen prvi EP!

16.04.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Denis Katanec Okanagan LTD

Foto: facebook.com/ Denis Katanec Okanagan LTD

Novi zagrebački americana/rock/ alt-folk sastav Denis Katanec Okanagan LTD objavio je svoj prvi uradak u vidu EP-a “Sve moje Laurie”. DENIS KATANEC OKANAGAN LTD je projekt/bend nastao početkom 2014. sa namjerom rada na pjesmama koje je Denis Katanec (poznatiji kao frontman benda Felon) napisao u Kanadi, točnije Okanagan Valleyu. Bend, osim Denisa na akustičnoj gitari i vokalu čine Lucija Potočnik – bas, bekovi; Jerko Jurin – bubanj; Nikola Brkljačić – električna gitara, bekovi; Zvonimir Varga – piano. Album je sniman 17.03.2014. u studiju Kramasonik. Za snimanje i miksanje je zaslužan Hrvoje Nikšić, a mastering Neven Marinac. EP se može besplatno skinuti na službenom bandcamp profilu!

(Visited 71 times, 1 visits today)

Komentari