Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Denis Katanec Okanagan LTD – objavljen prvi EP!

16.04.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Denis Katanec Okanagan LTD

Foto: facebook.com/ Denis Katanec Okanagan LTD

Novi zagrebački americana/rock/ alt-folk sastav Denis Katanec Okanagan LTD objavio je svoj prvi uradak u vidu EP-a “Sve moje Laurie”. DENIS KATANEC OKANAGAN LTD je projekt/bend nastao početkom 2014. sa namjerom rada na pjesmama koje je Denis Katanec (poznatiji kao frontman benda Felon) napisao u Kanadi, točnije Okanagan Valleyu. Bend, osim Denisa na akustičnoj gitari i vokalu čine Lucija Potočnik – bas, bekovi; Jerko Jurin – bubanj; Nikola Brkljačić – električna gitara, bekovi; Zvonimir Varga – piano. Album je sniman 17.03.2014. u studiju Kramasonik. Za snimanje i miksanje je zaslužan Hrvoje Nikšić, a mastering Neven Marinac. EP se može besplatno skinuti na službenom bandcamp profilu!

(Visited 78 times, 2 visits today)

Komentari