Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Denis Katanec Okanagan LTD – objavljen prvi EP!

16.04.2014. Marta LučićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ Denis Katanec Okanagan LTD

Foto: facebook.com/ Denis Katanec Okanagan LTD

Novi zagrebački americana/rock/ alt-folk sastav Denis Katanec Okanagan LTD objavio je svoj prvi uradak u vidu EP-a “Sve moje Laurie”. DENIS KATANEC OKANAGAN LTD je projekt/bend nastao početkom 2014. sa namjerom rada na pjesmama koje je Denis Katanec (poznatiji kao frontman benda Felon) napisao u Kanadi, točnije Okanagan Valleyu. Bend, osim Denisa na akustičnoj gitari i vokalu čine Lucija Potočnik – bas, bekovi; Jerko Jurin – bubanj; Nikola Brkljačić – električna gitara, bekovi; Zvonimir Varga – piano. Album je sniman 17.03.2014. u studiju Kramasonik. Za snimanje i miksanje je zaslužan Hrvoje Nikšić, a mastering Neven Marinac. EP se može besplatno skinuti na službenom bandcamp profilu!

(Visited 97 times, 1 visits today)

Komentari