Istaknuto
12.12.2018.

Sve novitete poslušajte na jednom mjestu i glasujte za svog ovotjednog favorita.

03.12.2018.

Pažljivo pratite portal jer ćemo u člancima sakrivati najbogatije i najvrijednije nagrade do sada.

Glazba

Exitova Explosive pozornica 2015. uz Fear Factory, Napalm Death, Terror i Nuclear Assault

20.02.2015. Anja Nežić
Foto: Press

Foto: Press

Exitov će Explosive Stage ove godine biti jači nego ikad prije, a i cjelokupni festival dobiva žešću notu! Uz već potvrđene Motorhead i nove rock zvijezde Eagles of Death Metal koji će nastupati na glavnoj pozornici Exita, objavljena su i nova, žestoka i glasna imena.

Vodeći američki industrial metalci znani kao Fear Factory stižu 12. srpnja, a kultni će njujorški Nuclear Assault, kojima je ovo ujedno i oproštajna turneja, nastupiti dan ranije. Obilježiti desetu godišnjicu od zadnjega nastupa na Exitu dolazi i jedno od najžešćih imena svih vremena – Napalm Death, a učinit će to na samome otvaranju, 9. srpnja. Imenima tu nije kraj! Drugi dan festivala, 10. srpnja, rezerviran je za premijerni nastup kalifornijske hardcore atrakcije Terror na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Foto: Press

Foto: Press

Festivalske su ulaznice za ovogodišnji Exit u prodaji po 459 kuna (putem online servisa za 474 kune), dok je cijena cijele Exit Avanture, koja uključuje i partijanje na Sea Dance Festivalu, 549 kuna (odnosno 559 kuna ako kupujete preko interneta). Još je uvijek aktualna i akcija „4+1“ u kojoj možete nabaviti pet karata po cijeni njih četiri. No, požurite, jer ponuda vrijedi do 25. svibnja.

(Visited 70 times, 1 visits today)

Komentari