Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Life in Peril, So Untouchable, Donkey Hot i Kevlar Bikini na Good Vibrations

03.02.2015. Jan Vukasović
Foto: Good Vibrations

Foto: Good Vibrations

U srijedu, 4. veljače, u Vintage Industiral Baru na svima nam poznatom Good Vibrations programu čekaju čak četiri benda – Life in Peril, So Untouchable, Donkey Hot i Kevlar Bikini.

Life in Peril su publici dobro poznati metallic hardcore bend koji je na sceni već neko vrijeme. U Vintage dolaze sa svojim novim EP-jem “Wings of perdition“, dok iza sebe imaju još dva izdanja. Zanimljivo je da  su pozornicu dijelili sa bendovima poput Parkway Drive, For the fallen dreams, Sick of it all, Stick to your guns i No bragging rights.

So Untouchable su mladi zagrebački melodic post-hardcore bend. Do sada još nisu imali nastup u Vintageu, ali imali su brojne druge te su ove godine izdali EP “The Gap Between Us” na kojem se bend okreće modernijoj post-hardcore glazbi.

Donkey Hot je zaprešićki kvartcore bend u sastavu Vili Gobac [Dr.Kvarta] – Beat Master , Kitara & Vokal, Ivan Tukić [Grandmaster Arion] – Kitara, Beat Machine & Vokal i Kristijan Gelo [Super G] – Bass Master & Vokal. Momci postoje od 2010. godine, a ovo će im biti prvi zagrebački nastup u 2015.

Kevlar Bikini je četveročlani punk rock/hardcore bend koji voli psychobilly, pa je logično da su spojili tri navedena žanra u jedan. Postoje od 2010. godine, a oba albuma su im kritičari lijepo nahvalili. U Vintage dolaze sa aktualnim albumom “Hi-Fi Or Die“. Upad je 20 kuna, a program počinje u 20:30.

(Visited 145 times, 1 visits today)

Komentari