Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Manu Chao na jesen dolazi ponovno u Zagreb!

24.06.2013. Tim HrvaćaninVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/manuchao

Foto: facebook.com/manuchao

Velikan world music scene Manu Chao potvrdio je novi dolazak u Zagreb! U sklopu turneje “La Ventura” održat će koncert na Zagrebačkom velesajmu u četvrtak, 12. rujna. Ove će mu biti četvrti nastup u Hrvatskoj, nakon što je rasprodao malu dvoranu Doma sportova u Zagrebu 2011. godine i pulsku Arenu 2008. godine. Na pozornici će mu se pridružiti tročlani bend koji sačinjavaju Madjid na gitari, Philippe Teboul na bubnjevima te Gambeat na bas gitari.

Pravim imenom José-Manuel Thomas Arthur Chao, Manu Chao glazbeno djeluje od 1980. godine, a početkom devedesetih svijet je zaludila njegova grupa Mano Negra. Piše pjesme i pjeva na francuskom, španjolskom, engleskom i talijanskom, njegova glazba izvor je dobrih vibracija, a koncerti nabijeni pozitivnim emocijama garantiraju odličan provod. Informacije o prodaji ulaznica doći će uskoro.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Komentari