Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Manu Chao na jesen dolazi ponovno u Zagreb!

24.06.2013. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/manuchao

Foto: facebook.com/manuchao

Velikan world music scene Manu Chao potvrdio je novi dolazak u Zagreb! U sklopu turneje “La Ventura” održat će koncert na Zagrebačkom velesajmu u četvrtak, 12. rujna. Ove će mu biti četvrti nastup u Hrvatskoj, nakon što je rasprodao malu dvoranu Doma sportova u Zagrebu 2011. godine i pulsku Arenu 2008. godine. Na pozornici će mu se pridružiti tročlani bend koji sačinjavaju Madjid na gitari, Philippe Teboul na bubnjevima te Gambeat na bas gitari.

Pravim imenom José-Manuel Thomas Arthur Chao, Manu Chao glazbeno djeluje od 1980. godine, a početkom devedesetih svijet je zaludila njegova grupa Mano Negra. Piše pjesme i pjeva na francuskom, španjolskom, engleskom i talijanskom, njegova glazba izvor je dobrih vibracija, a koncerti nabijeni pozitivnim emocijama garantiraju odličan provod. Informacije o prodaji ulaznica doći će uskoro.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Komentari