Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Manu Chao na jesen dolazi ponovno u Zagreb!

24.06.2013. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/manuchao

Foto: facebook.com/manuchao

Velikan world music scene Manu Chao potvrdio je novi dolazak u Zagreb! U sklopu turneje “La Ventura” održat će koncert na Zagrebačkom velesajmu u četvrtak, 12. rujna. Ove će mu biti četvrti nastup u Hrvatskoj, nakon što je rasprodao malu dvoranu Doma sportova u Zagrebu 2011. godine i pulsku Arenu 2008. godine. Na pozornici će mu se pridružiti tročlani bend koji sačinjavaju Madjid na gitari, Philippe Teboul na bubnjevima te Gambeat na bas gitari.

Pravim imenom José-Manuel Thomas Arthur Chao, Manu Chao glazbeno djeluje od 1980. godine, a početkom devedesetih svijet je zaludila njegova grupa Mano Negra. Piše pjesme i pjeva na francuskom, španjolskom, engleskom i talijanskom, njegova glazba izvor je dobrih vibracija, a koncerti nabijeni pozitivnim emocijama garantiraju odličan provod. Informacije o prodaji ulaznica doći će uskoro.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari