Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Manu Chao na jesen dolazi ponovno u Zagreb!

24.06.2013. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/manuchao

Foto: facebook.com/manuchao

Velikan world music scene Manu Chao potvrdio je novi dolazak u Zagreb! U sklopu turneje “La Ventura” održat će koncert na Zagrebačkom velesajmu u četvrtak, 12. rujna. Ove će mu biti četvrti nastup u Hrvatskoj, nakon što je rasprodao malu dvoranu Doma sportova u Zagrebu 2011. godine i pulsku Arenu 2008. godine. Na pozornici će mu se pridružiti tročlani bend koji sačinjavaju Madjid na gitari, Philippe Teboul na bubnjevima te Gambeat na bas gitari.

Pravim imenom José-Manuel Thomas Arthur Chao, Manu Chao glazbeno djeluje od 1980. godine, a početkom devedesetih svijet je zaludila njegova grupa Mano Negra. Piše pjesme i pjeva na francuskom, španjolskom, engleskom i talijanskom, njegova glazba izvor je dobrih vibracija, a koncerti nabijeni pozitivnim emocijama garantiraju odličan provod. Informacije o prodaji ulaznica doći će uskoro.

(Visited 93 times, 1 visits today)

Komentari