Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Glazba

Mistični Mack Julia u novom izdanju Cyclea u Mastersu za prvi dan proljeća

17.03.2014. Ziher.hr

Cycle_#11-03Klub Masters koji u ležernoj atmosferi i s odličnim ozvučenjem diktira trendove na klupskoj sceni u još jednom izdanju Cyclea predstavlja gosta imenom Mack Julia. Za prvi dan proljeća ideja je da vam Mack Julia te rezidenti Examine i Jan Kinčl Zero svojom glazbom miluju ušne kanaliće kao što proljetni povjetarac miluje svu prirodu oko nas.

Iza aliasa Mack Julia krije se kompleksan i jedinstven lik, a to se odražava u njegovim setovima. Pomiče žanrovske granice, njegova religija je underground, a sluga je pokorni dobrog ritma i vama na usluzi dok je živ.

Rezidenti Cycle programa Examine i Jan Kinčl Zero obavit će vas u malu plesnu tajnu. Examine vadi iz naftalina stare plesne klasike i prezentira ih na svoj način, a njegovi setovi pršte od deep, techno, house i dub ritmova. Jan Kinčl Zero je majstor techno i house glazbenih valova, a i kopa stvari koje niste još znali da volite.

Propupajte uz Cycle 21. ožujka od 23 sata. Upad je 20 kuna do ponoći, 30 nakon.

(Visited 74 times, 1 visits today)

Komentari