Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Mistični Mack Julia u novom izdanju Cyclea u Mastersu za prvi dan proljeća

17.03.2014. Ziher.hr

Cycle_#11-03Klub Masters koji u ležernoj atmosferi i s odličnim ozvučenjem diktira trendove na klupskoj sceni u još jednom izdanju Cyclea predstavlja gosta imenom Mack Julia. Za prvi dan proljeća ideja je da vam Mack Julia te rezidenti Examine i Jan Kinčl Zero svojom glazbom miluju ušne kanaliće kao što proljetni povjetarac miluje svu prirodu oko nas.

Iza aliasa Mack Julia krije se kompleksan i jedinstven lik, a to se odražava u njegovim setovima. Pomiče žanrovske granice, njegova religija je underground, a sluga je pokorni dobrog ritma i vama na usluzi dok je živ.

Rezidenti Cycle programa Examine i Jan Kinčl Zero obavit će vas u malu plesnu tajnu. Examine vadi iz naftalina stare plesne klasike i prezentira ih na svoj način, a njegovi setovi pršte od deep, techno, house i dub ritmova. Jan Kinčl Zero je majstor techno i house glazbenih valova, a i kopa stvari koje niste još znali da volite.

Propupajte uz Cycle 21. ožujka od 23 sata. Upad je 20 kuna do ponoći, 30 nakon.

Komentari