Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Najava: Brit Floyd se vraća u Zagreb!

06.10.2013. Marta LučićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/ Brit Floyd

Foto: facebook.com/ Brit Floyd

Najveći svjetski Pink Floyd show – Brit Floyd se nakon prošlogodišnjeg nezaboravnog koncerta vraća u Zagreb s još većim i boljim showom u sklopu svoje svjetske turneje “P-U-L-S-E 2013. – The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience”. Koncert će se održati u petak 29. studenog u zagrebačkoj dvorani Doma Sportova. Slaveći glazbu koju su stvarali David Gilmour, Roger Waters, Rick Wright, Nick Mason i Syd Barrett Brit Floyd sviraju identično “od note do note” glazbu Pink Floyda, dok je sama vizualizacija koncerta, s rasvjetom i animacijama koje su za ovu turneju ponovo poboljšane, identična onoj s posljednje turneje Pink Floyda iz 1994. godine.

Brit Floyd su 2010. godine u Liverpoolu osnovali Chas Cole, voditelj agencije CMP Entertainment te gitarist i glazbeni direktor Brit Floyda Damian Darlington, koji je imao čast svirati Davidu Gilmoureu na proslavi njegovog 50. rođendana 1996. u Londonu. Brit Floyd je proglašen za najbolji i najautentičniji Pink Floyd tribute show od strane glazbenih kritičara, koji su ih proglasili i za najbolji svjetski tribute show opčenito.
Turneja “P-U-L-S-E 2013. – The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience” je vizualno koncipirana na posljednjoj turneji Pink Floyda “Division Bell Tour” iz 1994. često nazivanoj “Pulse” zbog istoimenog albuma i DVD-a. Na samom koncertu koji traje više od dva sata Brit Floyd izvode većinu hitova iz svih razdoblja Pink Floyda, a ovoga puta će dati akcent na album „The Dark Side of the Moon“ zbog proslave 40. godišnjice izlaska tog albuma. Pored toga Brit Floyd će izvesti većinu pjesama s albuma “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Division Bell” i naravno najpopularnijeg Pink Floyd albuma “The Wall”.

Foto: Brit Floyd

Foto: Brit Floyd

Koncert će se održati u petak 29. studenog u zagrebačkoj dvorani Doma Sportova s početkom u 20 sati.
Cijena ulaznica će iznositi za parter 120 kn do 16. listopada, 160 kn od 17. listopada i 190 kn na ulazu, za tribine 150 kn do 16. listopada, 190 kn od 17. listopada i 220 kn na ulazu.

Pretprodajna mjesta:

Zagreb – Dirty Old Shop, Dancing Bear , Dallas, Kloto

Dallas Music Shopovi u Zadru, Splitu, Rijeci i Šibeniku

Osim na prodajnim mjestima ulaznice potražite na online sistemima Ticket4you i Eventim. Ulaznice se također mogu rezervirati preko e-mail adrese rezervacije@twilight-mag.net. Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime (max 2 ulaznice na 1 ime), da li želite parter ili tribine i Brit Floyd pod subject e-maila.  Ulaznice se podižu na ulazu, na blagajni dvorane.

(Ziher.hr)

 

(Visited 211 times, 1 visits today)

Komentari