Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Najava: Manu Chao za tjedan dana u Zagrebu!

03.09.2013. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/manuchao

Foto: facebook.com/manuchao

Nešto više od tjedan dana dijeli nas od još jednog susreta s otkačenim Manu Chaom. Nakon koncerata u rasprodanoj pulskoj Areni i zagrebačkom Domu sportova, 12.9. će Manu, s pratećim tročlanim bendom, zasvirati na Zagrebačkom velesajmu u sklopu turneje “La Ventura”.
Koncert će se održati na prostoru između paviljona 20, 22, 23, 31 i 32, a ulaz će biti od 19:00 sati. Publiku će zagrijati bendovi Achromatic Attic i Spremište, dok će Manu Chao započeti u 21:30. Posjetitelji mogu ući na Velesajam kroz ulaze Jug 1, Istok 3 i Zapad 3, ali će nakon 1:00 sat (ako se koncert oduži) biti otvoren samo Jug 1. Također se može parkirati unutar Velesajma, na parkiralištu kod ulaza Istok 3, a cijena parkinga je 5 kn po satu. Zabranjeno je unositi kišobrane i vlastita pića, stoga ponesite kabanice ukoliko bude kišno vrijeme. Ulaznica po cijeni od 190 kuna možete kupiti u Tisak media centrima te online, putem sustava Entrio.

Komentari