Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Glazba

Najava: Manu Chao za tjedan dana u Zagrebu!

03.09.2013. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/manuchao

Foto: facebook.com/manuchao

Nešto više od tjedan dana dijeli nas od još jednog susreta s otkačenim Manu Chaom. Nakon koncerata u rasprodanoj pulskoj Areni i zagrebačkom Domu sportova, 12.9. će Manu, s pratećim tročlanim bendom, zasvirati na Zagrebačkom velesajmu u sklopu turneje “La Ventura”.
Koncert će se održati na prostoru između paviljona 20, 22, 23, 31 i 32, a ulaz će biti od 19:00 sati. Publiku će zagrijati bendovi Achromatic Attic i Spremište, dok će Manu Chao započeti u 21:30. Posjetitelji mogu ući na Velesajam kroz ulaze Jug 1, Istok 3 i Zapad 3, ali će nakon 1:00 sat (ako se koncert oduži) biti otvoren samo Jug 1. Također se može parkirati unutar Velesajma, na parkiralištu kod ulaza Istok 3, a cijena parkinga je 5 kn po satu. Zabranjeno je unositi kišobrane i vlastita pića, stoga ponesite kabanice ukoliko bude kišno vrijeme. Ulaznica po cijeni od 190 kuna možete kupiti u Tisak media centrima te online, putem sustava Entrio.

Komentari