Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Najava – Treća sreća: Dolazi operna diva Elina Garanča

11.01.2013. Sonja Agata Bišćan

Iako u prošloj sezoni hrvatski obožavatelji ove operne dive nisu imali sreće, s obzirom na to da su oba njezina najavljena koncerta otkazana, u 2013. je, čini se, sve drugačije!

Nakon Metropolitan opere, Kraljevske opere Covent Garden, Musikvereina,  itd., i naš mali Lisinski dobiva čast ugostiti ovu sjajnu mezzosopranisticu! Na programu su: Petar Iljič Čajkovski,  Vincenzo Bellini, Georges Bizet i mnogi drugi. Osim operne dive, čut ćete i izvrsnog tenora Ho-yoon Chunga, te Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije. Dirigent je Karel Mark Chichon.

Ovo se ne smije propustiti, jer tko zna kada će Garanča opet nastupati kod nas! Doslovno. Vidimo se 21. 1. u 19:30 u Lisinskom!

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari