Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Novi ukusni trailer za Cloudy with a Chance of Meatballs 2

03.07.2013. Valentina Botica

Photo: Facebook

Photo: Facebook

Sony Pictures Animations donosi nam nastavak simpatične priče iz 2009. u kojoj šašavi znanstvenik proizvede stroj koji vodu pretvara u hranu. Nakon katastrofe koju je uzrokovala ljudska pohlepa (uključuje tornado s mesnim okruglicama, dakako) gradić je evakuiran. Sada je ekipa odlučila vratiti i pospremiti nered koji su napravili. Ono što su našli su hibridi hrane i životinja, neki slatki, a neki opasni. Kako vidimo u traileru, naše likove ganjaju divovski tacosi, hamburgeri i slično… Ne preporučujem da budete na dijeti kad budete išli gledati ovaj slatki i fini crtani.

Priča je napravljena po dječjoj knjizi Judi Barret, a glasove posuđuju Anna Farris, Neil Patrick Harris, Bill Hader i drugi, a izlazi u rujnu.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari