Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Novi ukusni trailer za Cloudy with a Chance of Meatballs 2

03.07.2013. Valentina Botica

Photo: Facebook

Photo: Facebook

Sony Pictures Animations donosi nam nastavak simpatične priče iz 2009. u kojoj šašavi znanstvenik proizvede stroj koji vodu pretvara u hranu. Nakon katastrofe koju je uzrokovala ljudska pohlepa (uključuje tornado s mesnim okruglicama, dakako) gradić je evakuiran. Sada je ekipa odlučila vratiti i pospremiti nered koji su napravili. Ono što su našli su hibridi hrane i životinja, neki slatki, a neki opasni. Kako vidimo u traileru, naše likove ganjaju divovski tacosi, hamburgeri i slično… Ne preporučujem da budete na dijeti kad budete išli gledati ovaj slatki i fini crtani.

Priča je napravljena po dječjoj knjizi Judi Barret, a glasove posuđuju Anna Farris, Neil Patrick Harris, Bill Hader i drugi, a izlazi u rujnu.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari