Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Novi ukusni trailer za Cloudy with a Chance of Meatballs 2

03.07.2013. Valentina BoticaVrijeme čitanja: 1 minuta

Photo: Facebook

Photo: Facebook

Sony Pictures Animations donosi nam nastavak simpatične priče iz 2009. u kojoj šašavi znanstvenik proizvede stroj koji vodu pretvara u hranu. Nakon katastrofe koju je uzrokovala ljudska pohlepa (uključuje tornado s mesnim okruglicama, dakako) gradić je evakuiran. Sada je ekipa odlučila vratiti i pospremiti nered koji su napravili. Ono što su našli su hibridi hrane i životinja, neki slatki, a neki opasni. Kako vidimo u traileru, naše likove ganjaju divovski tacosi, hamburgeri i slično… Ne preporučujem da budete na dijeti kad budete išli gledati ovaj slatki i fini crtani.

Priča je napravljena po dječjoj knjizi Judi Barret, a glasove posuđuju Anna Farris, Neil Patrick Harris, Bill Hader i drugi, a izlazi u rujnu.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari