Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Preminuo Nick Talbot, glazbenik i autor koji se skriva iza imena Gravenhurst

04.12.2014. Nikolina Lončar
gravenhurst

https://www.facebook.com/gravenhurst

Nick Talbot, odnosno Gravenhurst, britanski autor, pjevač, multiinstrumentalist i producent iz Bristola preminuo je  u dobi od 37 godina. Obitelj ovog talentiranog glazbenika odlučila je zadržati uzrok preuranjene smrti za sebe te je zatražila da se poštuje privatnost u njima teškom razdoblju.

Nicka Talbota pamtit ćemo po prepoznatljivom melankoličnom post-rock/indie zvuku, posljednji album, “The Ghost in Daylight”, izdao je 2012. godine, a prošlog tjedna je njegova izdavačka kuća Warp objavila i “Offerings: Lost Songs 2000-2004”, kolekciju Gravenhurstovih demo pjesama.

Kako je Gravenhurst na europskoj turneji  s pratećim bendom 2012. obišao i Zagreb, Ziher.hr imao je i priliku kratko popričati s njim. Što nam je ovaj multi-talent imao za reći možete pročitati u intervjuu, a atmosferu s koncerta smo prenijeli i u izvještaju.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari