Istaknuto
13.07.2019.

Vrijeme čitanja: 3 minute Ako se prepustimo nevinom gledanju i zanemarimo činjenicu da smo kao vrsta potamanili brojne druge s ovog ekrana, film je i besprijekorna zoološka izložba afričke faune.

12.07.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Fotografija s najviše lajkova na Ziheru odnosi titulu fotografije mjeseca, a autor fotografije dobiva priliku da se predstavi čitateljima putem intervjua na portalu.

Film

Od vampira do šišmiša – Robert Pattinson je novi Batman

17.05.2019. Igor Yuri Jurilj
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Robert Pattinson kao jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda prošlog desetljeća i vampirske sage Sumrak, bit će novo lice ispod legendarne maske crnog viteza svemira DC.

Čini se kako se mladi Pattinson, nakon sage koja ga je proslavila, dokazao u ulogama poput Cosmopolisa (2012) i Map To The Stars (2014) Davida Cronenberga, a sada će zaigrati kao mladi milijarder Bruce Wayne i njegova maskirana persona Batman. Kako je i bilo za očekivati u svemiru Batmana, odnosno DC-ja, nova će instalacija otići u noir smjeru i ponuditi detektivsku, old school priču. Prije negoli krene sa snimanjem za Warner Bros, Pattinson će završiti svoj projekt s uspješnim redateljem trilogije o Vitezu tame – Christopherom Nolanom, a bit će prikazan u ljeto 2020.

Pattinson ove godine igrati pak u četiri filma – High Life francuske redateljice Claire Denis, zatim The Lighthouse kao partner Wilhelmu Defoeu redatelja Roberta Eggersa, Netflixovom filmu The King i Waiting for the Barbarians uz bok Johnnyju Deppu.

Nakon što mu je Ben Affleck predao palicu po fijasku iz 2017., redateljsku ulogu preuzeo je Matt Reeves, redatelj posljednja dva nastavka Planeta majmuna, a nakon fijaska Justice Leaguea dobio je kreativnu slobodu i po pitanju odabira glavne uloge. Njegov suradnik sa spomenuta dva filma, Dylan Clark, bit će jedan od izvršnih producenata blockbustera.

Premijera novog filma o Batmanu zakazana je za Dan državnosti, odnosno 25. lipnja 2021.

(Visited 152 times, 1 visits today)

Komentari