Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Film

Sin City neočekivano odgođen za ljeto 2014.

18.06.2013. Lucija Curavić
foto:facebook.com/sincityadame tokillfor

foto:facebook.com/sincityadame tokillfor

Da se željezo kuje dok je vruće, očito nije poznato producentima filma Sin City: A Dame to Kill For. Naime, suprotno najavama da izlazi 2013. (prvi dio izašao je 2005.), iz WarnerBrosa javljaju da se moramo strpiti do kolovoza sljedeće godine. Konkretan razlog za takvu odluku nije ponuđen.  U godinama čekanja i publika i glumačka postava (Bruce Willis, Mickey Rourke, Jessica Alba, Rosario Dawson, Jaime King, Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Eva Green, Stacy Keach, Jamie Chung, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Ray Liotta, Jeremy Piven i  Juno Temple) počeli su gubiti nadu u snimanje drugog dijela. Sada je barem potvrđeno da će filma definitivno biti, samo se treba strpiti još godinu dana.

Među fanovima već postoje rasprave: jedni tvrde da je previše vremena prošlo i da su izgubili interes, dok drugi naglašavaju da će, ukoliko bude snimljen kao zasebna priča, nastavak biti jednako dobar. Samo možda novoj publici.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari