Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Sin City neočekivano odgođen za ljeto 2014.

18.06.2013. Lucija Curavić
foto:facebook.com/sincityadame tokillfor

foto:facebook.com/sincityadame tokillfor

Da se željezo kuje dok je vruće, očito nije poznato producentima filma Sin City: A Dame to Kill For. Naime, suprotno najavama da izlazi 2013. (prvi dio izašao je 2005.), iz WarnerBrosa javljaju da se moramo strpiti do kolovoza sljedeće godine. Konkretan razlog za takvu odluku nije ponuđen.  U godinama čekanja i publika i glumačka postava (Bruce Willis, Mickey Rourke, Jessica Alba, Rosario Dawson, Jaime King, Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Eva Green, Stacy Keach, Jamie Chung, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Ray Liotta, Jeremy Piven i  Juno Temple) počeli su gubiti nadu u snimanje drugog dijela. Sada je barem potvrđeno da će filma definitivno biti, samo se treba strpiti još godinu dana.

Među fanovima već postoje rasprave: jedni tvrde da je previše vremena prošlo i da su izgubili interes, dok drugi naglašavaju da će, ukoliko bude snimljen kao zasebna priča, nastavak biti jednako dobar. Samo možda novoj publici.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari