Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Sin City neočekivano odgođen za ljeto 2014.

18.06.2013. Lucija Curavić
foto:facebook.com/sincityadame tokillfor

foto:facebook.com/sincityadame tokillfor

Da se željezo kuje dok je vruće, očito nije poznato producentima filma Sin City: A Dame to Kill For. Naime, suprotno najavama da izlazi 2013. (prvi dio izašao je 2005.), iz WarnerBrosa javljaju da se moramo strpiti do kolovoza sljedeće godine. Konkretan razlog za takvu odluku nije ponuđen.  U godinama čekanja i publika i glumačka postava (Bruce Willis, Mickey Rourke, Jessica Alba, Rosario Dawson, Jaime King, Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Eva Green, Stacy Keach, Jamie Chung, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Ray Liotta, Jeremy Piven i  Juno Temple) počeli su gubiti nadu u snimanje drugog dijela. Sada je barem potvrđeno da će filma definitivno biti, samo se treba strpiti još godinu dana.

Među fanovima već postoje rasprave: jedni tvrde da je previše vremena prošlo i da su izgubili interes, dok drugi naglašavaju da će, ukoliko bude snimljen kao zasebna priča, nastavak biti jednako dobar. Samo možda novoj publici.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari