Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Sin City neočekivano odgođen za ljeto 2014.

18.06.2013. Lucija CuravićVrijeme čitanja: 1 minuta
foto:facebook.com/sincityadame tokillfor

foto:facebook.com/sincityadame tokillfor

Da se željezo kuje dok je vruće, očito nije poznato producentima filma Sin City: A Dame to Kill For. Naime, suprotno najavama da izlazi 2013. (prvi dio izašao je 2005.), iz WarnerBrosa javljaju da se moramo strpiti do kolovoza sljedeće godine. Konkretan razlog za takvu odluku nije ponuđen.  U godinama čekanja i publika i glumačka postava (Bruce Willis, Mickey Rourke, Jessica Alba, Rosario Dawson, Jaime King, Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Eva Green, Stacy Keach, Jamie Chung, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Ray Liotta, Jeremy Piven i  Juno Temple) počeli su gubiti nadu u snimanje drugog dijela. Sada je barem potvrđeno da će filma definitivno biti, samo se treba strpiti još godinu dana.

Među fanovima već postoje rasprave: jedni tvrde da je previše vremena prošlo i da su izgubili interes, dok drugi naglašavaju da će, ukoliko bude snimljen kao zasebna priča, nastavak biti jednako dobar. Samo možda novoj publici.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Komentari