Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

Soundgarden izdao trostruki album prepun rariteta i neobjavljenih snimaka

27.11.2014. Nikolina Lončar
Foto: https://www.facebook.com/Soundgarden

Foto: https://www.facebook.com/Soundgarden

Grunge divovi iz Seattla, bend Soundgarden, objavio je ovog tjedna trostruki album naziva „Echo Of Miles: Scattered Tracks Across The Path“. Na albumu se nalaze četrdeset i tri raritetne B-side, EP, demo i bonus pjesme iz 26 godina karijere ovog benda koji je ponajprije obilježio glazbeno razdoblje devedesetih. Sve numere koje se nalaze na ovoj kompilaciji osobno je odabrao Kim Thayil, gitarist benda.

Osim prikupljene kolekcije već izdanih rijetkih snimki, na albumu se nalazi i sedam dosad neobjavljenih pjesama među kojima je i nova pjesma Storm, snimljena u svibnju s producentom Jackom Endinom. „Echo of miles“ je popraćen i zanimljivim grafičkim rješenjem koje omogućava slušatelju da sam reorganizira izgled svoga albuma.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari