Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

Soundgarden izdao trostruki album prepun rariteta i neobjavljenih snimaka

27.11.2014. Nikolina Lončar
Foto: https://www.facebook.com/Soundgarden

Foto: https://www.facebook.com/Soundgarden

Grunge divovi iz Seattla, bend Soundgarden, objavio je ovog tjedna trostruki album naziva „Echo Of Miles: Scattered Tracks Across The Path“. Na albumu se nalaze četrdeset i tri raritetne B-side, EP, demo i bonus pjesme iz 26 godina karijere ovog benda koji je ponajprije obilježio glazbeno razdoblje devedesetih. Sve numere koje se nalaze na ovoj kompilaciji osobno je odabrao Kim Thayil, gitarist benda.

Osim prikupljene kolekcije već izdanih rijetkih snimki, na albumu se nalazi i sedam dosad neobjavljenih pjesama među kojima je i nova pjesma Storm, snimljena u svibnju s producentom Jackom Endinom. „Echo of miles“ je popraćen i zanimljivim grafičkim rješenjem koje omogućava slušatelju da sam reorganizira izgled svoga albuma.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari