Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Soundgarden izdao trostruki album prepun rariteta i neobjavljenih snimaka

27.11.2014. Nikolina Lončar
Foto: https://www.facebook.com/Soundgarden

Foto: https://www.facebook.com/Soundgarden

Grunge divovi iz Seattla, bend Soundgarden, objavio je ovog tjedna trostruki album naziva „Echo Of Miles: Scattered Tracks Across The Path“. Na albumu se nalaze četrdeset i tri raritetne B-side, EP, demo i bonus pjesme iz 26 godina karijere ovog benda koji je ponajprije obilježio glazbeno razdoblje devedesetih. Sve numere koje se nalaze na ovoj kompilaciji osobno je odabrao Kim Thayil, gitarist benda.

Osim prikupljene kolekcije već izdanih rijetkih snimki, na albumu se nalazi i sedam dosad neobjavljenih pjesama među kojima je i nova pjesma Storm, snimljena u svibnju s producentom Jackom Endinom. „Echo of miles“ je popraćen i zanimljivim grafičkim rješenjem koje omogućava slušatelju da sam reorganizira izgled svoga albuma.

Komentari