Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Soundgarden izdao trostruki album prepun rariteta i neobjavljenih snimaka

27.11.2014. Nikolina LončarVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: https://www.facebook.com/Soundgarden

Foto: https://www.facebook.com/Soundgarden

Grunge divovi iz Seattla, bend Soundgarden, objavio je ovog tjedna trostruki album naziva „Echo Of Miles: Scattered Tracks Across The Path“. Na albumu se nalaze četrdeset i tri raritetne B-side, EP, demo i bonus pjesme iz 26 godina karijere ovog benda koji je ponajprije obilježio glazbeno razdoblje devedesetih. Sve numere koje se nalaze na ovoj kompilaciji osobno je odabrao Kim Thayil, gitarist benda.

Osim prikupljene kolekcije već izdanih rijetkih snimki, na albumu se nalazi i sedam dosad neobjavljenih pjesama među kojima je i nova pjesma Storm, snimljena u svibnju s producentom Jackom Endinom. „Echo of miles“ je popraćen i zanimljivim grafičkim rješenjem koje omogućava slušatelju da sam reorganizira izgled svoga albuma.

(Visited 59 times, 4 visits today)

Komentari