Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Soundgarden izdao trostruki album prepun rariteta i neobjavljenih snimaka

27.11.2014. Nikolina Lončar
Foto: https://www.facebook.com/Soundgarden

Foto: https://www.facebook.com/Soundgarden

Grunge divovi iz Seattla, bend Soundgarden, objavio je ovog tjedna trostruki album naziva „Echo Of Miles: Scattered Tracks Across The Path“. Na albumu se nalaze četrdeset i tri raritetne B-side, EP, demo i bonus pjesme iz 26 godina karijere ovog benda koji je ponajprije obilježio glazbeno razdoblje devedesetih. Sve numere koje se nalaze na ovoj kompilaciji osobno je odabrao Kim Thayil, gitarist benda.

Osim prikupljene kolekcije već izdanih rijetkih snimki, na albumu se nalazi i sedam dosad neobjavljenih pjesama među kojima je i nova pjesma Storm, snimljena u svibnju s producentom Jackom Endinom. „Echo of miles“ je popraćen i zanimljivim grafičkim rješenjem koje omogućava slušatelju da sam reorganizira izgled svoga albuma.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari