Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

The Replacements objavili jazz improvizaciju 'Poke me in my cage'

23.12.2014. Nikolina Lončar
https://www.facebook.com/TheReplacements

https://www.facebook.com/TheReplacements

Nakon što su se prošle godine ponovno okupili nakon dvadeset i jednu godinu stanke, alternativni rock bend The Replacements iz Minneapolisa odsvirali su popriličan broj koncerata i najavili kako je moguće da snime novi album koji bi trebao biti prvi nakon albuma „All Shook Down“ iz davne 1990. godine.

Vjerojatno najbolji dokaz da misle ozbiljno je taj da su ovih dana objavili jazz improvizaciju u trajanju od čak dvadeset i pet minuta. Poke me in my cage snimana je u Woolly Mammoth Sound studiu u Walthamu, a bend ju je zatim stavio na vlastitu soundcloud stranicu zajedno s informacijama o autorskim pravima. Kako pjesma zvuči, poslušajte na linku ispod.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari