Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

The Replacements objavili jazz improvizaciju 'Poke me in my cage'

23.12.2014. Nikolina Lončar
https://www.facebook.com/TheReplacements

https://www.facebook.com/TheReplacements

Nakon što su se prošle godine ponovno okupili nakon dvadeset i jednu godinu stanke, alternativni rock bend The Replacements iz Minneapolisa odsvirali su popriličan broj koncerata i najavili kako je moguće da snime novi album koji bi trebao biti prvi nakon albuma „All Shook Down“ iz davne 1990. godine.

Vjerojatno najbolji dokaz da misle ozbiljno je taj da su ovih dana objavili jazz improvizaciju u trajanju od čak dvadeset i pet minuta. Poke me in my cage snimana je u Woolly Mammoth Sound studiu u Walthamu, a bend ju je zatim stavio na vlastitu soundcloud stranicu zajedno s informacijama o autorskim pravima. Kako pjesma zvuči, poslušajte na linku ispod.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari