Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Glazba

The Replacements objavili jazz improvizaciju 'Poke me in my cage'

23.12.2014. Nikolina Lončar
https://www.facebook.com/TheReplacements

https://www.facebook.com/TheReplacements

Nakon što su se prošle godine ponovno okupili nakon dvadeset i jednu godinu stanke, alternativni rock bend The Replacements iz Minneapolisa odsvirali su popriličan broj koncerata i najavili kako je moguće da snime novi album koji bi trebao biti prvi nakon albuma „All Shook Down“ iz davne 1990. godine.

Vjerojatno najbolji dokaz da misle ozbiljno je taj da su ovih dana objavili jazz improvizaciju u trajanju od čak dvadeset i pet minuta. Poke me in my cage snimana je u Woolly Mammoth Sound studiu u Walthamu, a bend ju je zatim stavio na vlastitu soundcloud stranicu zajedno s informacijama o autorskim pravima. Kako pjesma zvuči, poslušajte na linku ispod.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari