Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Glazba

The Replacements objavili jazz improvizaciju 'Poke me in my cage'

23.12.2014. Nikolina LončarVrijeme čitanja: 1 minuta
https://www.facebook.com/TheReplacements

https://www.facebook.com/TheReplacements

Nakon što su se prošle godine ponovno okupili nakon dvadeset i jednu godinu stanke, alternativni rock bend The Replacements iz Minneapolisa odsvirali su popriličan broj koncerata i najavili kako je moguće da snime novi album koji bi trebao biti prvi nakon albuma „All Shook Down“ iz davne 1990. godine.

Vjerojatno najbolji dokaz da misle ozbiljno je taj da su ovih dana objavili jazz improvizaciju u trajanju od čak dvadeset i pet minuta. Poke me in my cage snimana je u Woolly Mammoth Sound studiu u Walthamu, a bend ju je zatim stavio na vlastitu soundcloud stranicu zajedno s informacijama o autorskim pravima. Kako pjesma zvuči, poslušajte na linku ispod.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Komentari