Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Traileri proteklog tjedna: Koji je Vaš favorit?

06.01.2013. Lucija Curavić
Foto: www.facebook.com

Foto: www.facebook.com

Živimo u vremenu kada za svaku emociju postoji psihološki termin, dijagnoza i naravno, tableta. Pogledajte viziju redatelja Stevena Soderbergha o nuspojavama koje su pošle po zlu u traileru za film ”Side Effects”.

Knjiga je odlična, trailer je užasan, o filmu ćemo tek suditi. Trailer za film ”Big Sur” Michaela Polisha, snimljenog po istoimenom romanu legendarnog Jacka Kerouaca.

Ivica i Marica se vraćaju po osvetu! Točno 15 godina nakon incidenta gdje su jedva izvukli živu glavu u kućici od slatkiša, brat i sestra postaju lovci na glave vještica diljem svijeta. Pogledajte trailer za ”Hansel and Gretel: Witch Hunters” norveškog redatelja Tommya Wirkole.

Za sve koji vole akciju bez potrebe za korištenjem  mozga, tu je ”A good day to die hard”, peti nastavak ”Umri muški” filmova. Možda je vrijeme stvarno da samo umru. Mjesto radnje Rusija, pa tko voli nek izvoli…

Možda animacija nije klasičan smjer u kojem krene redatelj koji osvoji Oscara, ali je onaj koji je odabrao Juan Jose Campanella. Jeli dobro odlučio moći ćete pogledati u animiranom filmu ”Metegol” (”Foosball”). Evo i teaser!

 

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari